Страни, приели нестандартни законови мерки по отношение на секса

30.06.2014, 13:40

На Темида везните са тежки

   
 
Страни, приели нестандартни законови мерки по отношение на секса

Когато стане дума за закони, най-важното, което трябва да знаем, е как да не съгрешим пред органите на реда. Когато стане дума за секс обаче, най-важно се оказва да знаем къде го правим, за да не излезе, че "лупайки" в захлас, сме попаднали под ударите на закона. Предлагаме на вашето внимание 7 смахнати закона по отношение на секса, защото незнанието им не ви освобождава от съдебна отговорност...

Англия - В родината на футбола държат топките си изкъсо, така че, ако сте решили да флиртувате с непозната дама, а след това да ѝ покажете как прави каубоят, сме длъжни да ви предупредим, че сексуални предложения към непознати жени се наказват с до 180 евро глоба или до три месеца лишаване от свобода, ако обектът на вашите желания реши, че сте досаден натрапник.

Ако пък ви спипат да се наслаждавате на порнографски филми, знаейки, че участниците в тях са заснети без знанието им, можете да си отдъхнете спокойно за две години... в затвора...

Сексът на открито пък не попада под ударите на закона, само когато имате пълни основания да смятате, че избраното за акта "Х" място ви скрива напълно от чужди погледи. За да не се уплашите съвсем от сексуалните рестрикции в Англия, ще ви успокоим - в Ливърпул е напълно законно продавачките да работят голи!

Ирландия - Ако ще се шляете из Ирландия, разширявайки кръга на познатите си (онзи кръг долу), е добре да знаете, че в тази почти фанатично католическа страна официалното становище по отношение на секса е, че той е само за продължаване на рода. Абортите в Ирландия са забранени, а с тях и продажбата на контрацептиви, така че е добре да се запасите с такива, още преди да навлезете в страната на детелините.

Италия - В Палермо са приети крути мерки по отношение на плажната естетика. Там разголени на плаж могат да ходят само момичета с красива и стройна фигура. На мъжете е забранено да се развяват по нудизъм тъй като "мъжкото тяло е склонно да придобие пошъл вид дори непреднамерено, когато около него присъстват красиви жени". Представителките на нежния пол, които са "дебели, уродливи или некрасиви", също нямат право да се появяват на плажа разголени. 

Един от законите на Исляма гласи: "След секс с агне се забранява това агне да бъде изядено."

В този ред на мисли различните близкоизточни страни премат различни закони по отношение на содомията:

Ливан - Там мъжете могат да извършват сексуални набези над населението на оборите, но ако бъдат спипани да прилагат ректална сатисфакция на мъжко животно, наказанието е смърт!

Бахрейн - В тази държава пък има рестрикции за гинеколозите - мъжете, практикуващи тази по-специфична медицинска дейност, имат право да извършват прегледи на женски полови органи само в огледалото.

Израел - в страната, отбелязваща Йом Кипур, е забранено излъчването на порно филми в хотелските стаи. Ако бъдете уловени да се обогатявате с подобен род кино продукции, ви грозят до 3 години престой на хотел със строг тъмничен режим.

Китай - Опазил Господ да ви спипат, че сте се вторачили в разголените крака на някоя китайка - полицията въобще няма да се замисли да ви задържи за три дена, докато ви се поохладят страстите.

Хонг Конг - Ако мъжът изневери на съпругата си, тя има право да го убие. Но само с голи ръце... Звучи зловещо, нали?

Индонезия - В тази ислямска държава пък са твърдо против мастурбацията. Автосексуалните занимания се наказват по най-строг начин - чрез обезглавяване. В задачата се пита на коя точно глава?

Унгария - Сексът в тази европейска държава е разрешен изключително и само на тъмно. Дори светлината от свещи и камина се приема за предпоставка за нарушаването на реда. Нарушение е дори ако правите секс през деня в собствения си апартамент. Много сме озадачени обаче кой следи за спазването на този закон?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ