Сексът не върви?

26.07.2020, 14:00

Ето кои са най-често срещаните проблеми в секса при двойките

   
 
Сексът не върви?

Вероятно работата изцежда всичките ти сили. Може пък съвсем наскоро си се сдобил с дете и последното нещо, за което мислиш е секс. След дългия работен ден предпочиташ да изгледаш един филм с половинката си, вместо да се позабавлявате в леглото.

Не се притеснявай, това са често срещани проблеми при повечето двойки. Тук ще ти представим едни от най-разпространението разбивачи на връзки и ще ти помогнем да ги преодолееш.

Твърде сте изморени

Дългият работен ден не влияе добре на никого. Но някои хора трябва да си признаят, че просто ги мързи. Но щом имаш време да ровиш във Facebook или да гледаш глупости по телевизията, значи имаш време и за малко секс. Защо не си направите план или график.

Така, дори и да те мързи няма как да откажеш, защото си обещал.

След това няма да съжаляваш, уверяваме те!

1918248

Единият от партньорите иска да пробва секс играчки, но другият не се интересува от подобни неща

Секс играчките определено могат да нажежат ситуацията в леглото, но при повечето мъже биха могли да предизвикат съмнения в сексуалните им умения. Но все пак не се сдухвай, ако мацката ти предложи да пробвате нещо подобно. Това няма нищо общо с теб, просто жените обожават да експериментират в спалнята.

Правите секс редовно, но не се чувствате емоционално свързани

Нека не се лъжем! Ако в секса няма емоция, той става елементарен и скучен, а това рефлектира върху отношенията ви по пагубен начин. Това се случва, защото прекалено много се тревожим за всевъзможни проблеми от всекидневието.  

Тук добра работа върши зрителният контакт. Той ни помага да усетим момента и да му се насладим.

Един от двамата партньори мрази оралния секс

Този проблем е доста често срещан и връзката може сериозно да пострада, заради него. Тук експертите съветват да не карате насила партньорката си да прави нещо, което не ѝ е приятно. Ако тя се притеснява от неприятни миризми и предложете да си вземете душ заедно. Така напълно ще елиминирате съмненията ѝ.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ