Сексуален съновник: Какво означават мръснишките ви сънища

03.08.2016, 14:00

В леглото всички сме палави

   
 
Сексуален съновник: Какво означават мръснишките ви сънища

Няма какво да се правим на невинни. Всички сме сънували секс сънища, след които леко ни е било срам да погледнем в очите я някоя колежка, я някой роднина, я някоя приятелка... Е, оказа се, че всеки сън си има обяснение.

Днес ще разгледаме основните четири секс сънища, които ни спохождат. Надяваме се, че ще ви обясним някои неща и ще направим така, че вече да не се притеснявате от мръснишките си мисли нощем.

Секс с бившата

Ако сънувате, че правите секс с бившата си приятелка, това може да е знак за неразрешени взаимоотношения. Може би ви липсва интимността, която сте имали преди или ви липсва сексуалната връзка. Сънят със секс с бивша може да значи, че искате да се съберете с нея отново. Но може и да означава, че вече сте готови да приключите тази част от живота си.

Сексът с бившата насън също така е предупреждение да не допускате същите грешки в настоящата или бъдещата си връзка. Ако сте в началото на нова връзка, сънят, в който сте интимни с предишната си приятелка, издава нервност и несигурност.

Секс с известна личност

Чрез този сън вие осъществявате вашите сексуални фантазии - това е продължение на мислите и желанията ви, които имате в живота. Не сте особено уверени, но знаете, че заслужавате много повече не само в личен, но и в професионален аспект. Сънят със секс с известна личност показва, че не сте достатъчно задоволени сексуално и имате нужда от повече свобода.

1758290

Изневяра

Ако сънувате, че вашият партньор ви изневерява, това е знак за липса на внимание от негова страна в истинския живот. Липсата на достатъчно топло отношение към вас води до отключване на най-големия ви страх, а именно - изневяра.

Ако в съня вие изневерявате, това е символ за вашия страх от изоставяне, проблеми със самочувствието или минало, в което са ви изневерявали. Може би не сте сигурни дали може да имате доверие на партньора си, може би се опитвате да пренебрегнете знаци, които ви притесняват. Може би във връзката, в която сте в момента, не се чувствате достатъчно удовлетворени.

Секс с шефа ви

Този сън е знак за желанието ви да контролирате нещата. Имате нужда от власт и място, на което да упражнявате авторитет. Може би във вашия шеф виждате качества, които бихте искали да притежавате вие самите? Този сън също така е знак, че искате да контролирате случващото се в настоящата ви връзка и да преживявате повече вълнуващи моменти с партньора ви.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ