Секси продавачки по сутиен

03.11.2011, 12:47

   
 
Секси продавачки по сутиен

Няма как. Вдъхновихме се от материала в iNews, посветен на ситуацията във верига магазини за бельо в Швеция. Там продавачките били "принудени" (всъщност всичко е било по желание) да носят етикети, които обозначават какъв размер сутиени носят. Вместо обаче да помогнат на клиентите да се ориентират при покупката на сутиен, каквато била изначалната благородна цел, сексапилните продавачки привлекли погледите на похотливи дъртаци.

Заявяваме го открито и без да се стесняваме: заставаме твърдо зад продавачките в магазини за бельо и искаме тази практика незабавно да бъде въведена на територията на страната. И за да не ни обвинят в пълно копиране на стратегията, предлагаме нашите продавачки да не се разхождат по етикети, а по самите сутиени. Тогава ние, които не сме похотливи дъртаци, или поне не дъртаци, ще можем да се ориентираме още по-добре, когато влезем в магазин, за да потърсим еротично бельо на приятелката или жена си. Все пак имайте предвид, че за един мъж това е по-трудно от това да направи бизнес план за развитие на компанията му за година напред. Така че ще бъдем много благодарни ако тази маркетингова политика бъде въведена в магазините за бельо на родна земя. Защото сутиенът си е сутиен, но друго е да го видим върху жив модел.

Желанието ни няма нищо общо с някакви наши задни мисли или интереси. Все пак просто искаме помощ при избора на подарък. За жената. Всичко в името на жената, всичко за благото на жената.  

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ