Секси София от Колумбия  9 Виж всички снимки

06.12.2011, 17:33

Идеална е!

   
 

Тя е почти на 40 години. Родена е в Колумбия на 10 юли и е една от най-горещите MILF-ове, които сме срещали напоследък. Е, всъщност не сме я срещали, но много ни се иска да бяхме, защото наистина е разкошна.

София има пет братя и сестри и е отгледана в съвсем обикновено семейство, до момента, в който единият от братята ѝ не е отвлечен и убит. Тзаи случка ще промени силно живота ѝ, но нека се върнем в младежките ѝ години. Един ден, докато красавицата си лежи на плажа, покрай нея минава фотограф. Напълно разбираме факта, че той просто не успява да остане безразличен към това, което вижда, и веднага ѝ предлага работа. София се съгласява и не след дълго започват участията ѝ в телевизията и на модния подиум. Както при всяка прекрасна жена, около София неизменно се навъртат много обожатели. Единият от тях дори успява да я излъже и да се ожени за нея. Това се случва, когато колумбийката е едва на 21 години, определено една крехка възраст за сериозна стъпка като брака.

И все пак, бракът между двамата продължава три години, а София ражда дете. След като смуглата красавица извоюва свободата си, завършва обучението си по стоматология, като същевременно се превръща в известен и печеливш модел. В телевизията пък прекарва цели три години като водеща на туристическото шоу "Fuera de serie" ("Извън обхват"). Ние не сме имали удоволствието да я гледаме, но сме сигурни, че се е справяла страхотно.

Разбира се, просто няма как подобна жена да бъде подмината от експертните мъжки очи. Не случайно колумбийката присъства в пет класации на Maxim за сексапил, в три на FHM за най-секси жена и др.

Всъщност ние обожаваме София. Но не само защото е хубава. Не само защото изглежда зашеметяващо. А и защото пребори най-коварната болест, която я удари през 2000 г. Ракът бе покосил щитовидната ѝ жлеза, но София намери сили и го унищожи напълно.

Обичаме Вергара и поради още една причина. Тя е естествена блондинка, въпреки че ако гледате снимките ѝ, нищо няма да ви наведе на подобна мисъл. И напук на модата с изрусяването на косата, София е избрала да бъде брюнетка. Адски секси брюнетка при това. Впрочем съвсем скоро ще можем я видим на български екран, тъй като на 9-ти декември е премиерата на филма "Новогодишна нощ", в който тя участва заедно с още много известни актьори. Ако пък не си падате по тематични романтични филми, просто разгледайте галерията ни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 4
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 22.11.2013 | 15:27
4 секси колумбия от софия.
от Не е посочен | 22.11.2013 | 15:27
3 цоп.
от Не е посочен | 22.11.2013 | 15:27
2 ще се глобяваме ми се струва.
от Не е посочен | 22.11.2013 | 15:26
1 тука защо няма коментари?
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ