Секс-тест, който продължава по-малко от полов акт

26.02.2015, 15:33

Но е по-верен от блондинка

   
 
Секс-тест, който продължава по-малко от полов акт

Ако сте се чудили какви са вашите сексуални наклонности (това може да се получи, ако все още сте девствени например), но не сте посмели да се обърнете към специалист, ние ще ви се притечем на помощ. Пред вас е лист с 8 (словом - осем) странни картинки, от които най-вероятно нищо няма да разберете, но в зависимост от това коя си харесате най-много, ще получите и различен резултат по повод вашата сексуалност. Разгледайте внимателно картинките и когато си изберете най-симпатичната ви, скролнете по-долу, за да се срещнете с истината...

1476885

.

.

.

.

.

.

.

.

.

КАКВО ОЗНАЧАВА ВАШИЯТ ИЗБОР:

_____________________________________

 

Рисунка 1

Обичате равноправието в секса. Не си падате да бъдете доминирани постоянно или пък вие да раздавате заповедите и смятате, че принципът на подчинението трябва да се разпределя поравно между двамата партньори.

Рисунка 2

Вие сте пасивни в секса. Пълното подчинение пред вашия партньор ви възбужда неимоверно и сте готови да се отдадете изцяло на желанията му.

Рисунка 3

Изисквате пълно подчинение от партньора си, обичате всичките ви желания да бъдат задоволявани, но не сте склонни да върнете услугата. Вие сте сексуални егоисти.

Рисунка 4

Обичате да експериментирате и търсите силните усещания в секса. Постоянно търсите взможност да изпробвате нещо неопитвано.

Рисунка 5

Вие имате садистични наклонности и дори да не сте ги осъзнали, се възползвате от всяка удобна възможност да унижите партньора си. 

Рисунка 6 

Харесва ви да бъдете унижавани. Да търпите болка и да се чувствате безпомощни е вашата най-голяма страст. Обичате партньорът ви да е груб и властен.

Рисунка 7

Вие сте отдадени изцяло на сексуалното удоволствие и харесвате всичко в любовната игра. Не сте против грубия секс, но едновременно с това с радост се отдавате на чувствен и нежен секс. Обичате да експериментирате.

Рисунка 8

Вие сте непостоянни. Не можете да си представите секс със само един партньор. Склонни сте към изневери и не считате това за грях.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ