Секс с извстна личност? Вече е възможно!

11.12.2019, 11:00

Виртуалната реалност придобива нови измерения!

   
 
Секс с извстна личност? Вече е възможно!

Експертите по 3D графика наскоро започнаха анонимно да продават 3D модели на известни личности на всеки. Търсят се не само аватари на известни хора - някои поръчват копия на бившите си или приятели, за да правят секс с тях във виртуална реалност.

В Интернет можеш отделно да закупиш нарисувани части от тяло в 3D, да сглобиш цялостен човек от тях и да генерираш лице от всяка снимка. Тогава този модел се зарежда в други програми. Там можеш да създаваш видео с нея или да правите секс във виртуална реалност с помощта на VR очила. Някои създават модели на свои бивши или познати, докато други продължават по-далеч като създават модели, за да поръчат или продават готови аватари на известни личности.

2200581

Къде ги продават?

Сред сайтовете, където можете да направите такава поръчка са Reddit и Patreon. Reddit вече има около 7,5 хиляди раздела, посветени на тази тема. Виртуални копия на известни личности могат да бъдат закупени за около 20 долара.

Но законно ли е всичко това?

Засега въпросът е доста противоречив, защото напоследък сексът с виртуални копия на истински хора е нещо като фантазия. По принцип е незаконно, но да се докаже, че вашето изображение е използвано без разрешение е доста трудно - всички модели се публикуват под псевдоними. Създателите могат просто да напишат, че съвпадението с истинските хора е случайност. Жертвите на такова виртуално клониране казват, че това е било травма за тях, тъй като това може да се сравни със ситуация, при която порнографски видеоклипове се качват без съгласието на човек.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ