Секс с бившата?

30.10.2021, 16:00

Добра ли е идеята?

   
 
Секс с бившата?

Вероятно си преодолял бившата, но пък много ти се прави секс. С нея някога сте си били неприлично близки, познавате се отлично и я намираш като подходяща опция, която да задоволи сексуалното ти желание.

Няма обвързване, няма претенции, суетня и излишни маневри. Само трябва да внимаваш да не оплескаш нещата!

Дайте си достатъчно време

Колкото по-дълга е била връзката ви, толкова повече време ще ви трябва, за да преодолеете радялата. Изчакайте малко повече преди да се впуснете в забранени сексуални отношения с бившата.

Изяснете ситуацията

Гледай да не ѝ даваш напразни надежди, че ще се съберете отново. Отношенията ви в момента са чисто физически без обвързване и го правите само за забавление.

Не преспивай у тях

Колкото и да ти се ще да си останеш там и да поспиш, най-добрият вариант е да си тръгнеш. Сега вие нямате връзка, а сте просто приятели, които правят секс от време на време.

Забрави за миналото

Каквото било, било! Не е необходимо да се връщате назад и да обсъждате чия е вината за радялата, кой кого е наранил или кой какво е казал. Не ѝ припомняй и за приятните ви разходки в парка и незабравимите ви ваканции на морето. Това само ще усложни нещата.

Не я кани на романтични срещи

В момента вие дамата само правите секс. Щом сте прибегнали до раздяла, очевидно срещите не са били вашата сила като двойка.

1873081

Използвайте предпазни средства

След като тя вече не ти е гадже, няма как да знаеш какви ги е вършила. Пък и не е длъжна да ти се обяснява. Затова за всеки случай използвайте защита.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ