Секс митовете, на които ни учат филмите

17.11.2014, 17:44

Лъжа, всичко е лъжа!

   
 
Секс митовете, на които ни учат филмите

На всички ни е ясно, че филмите не показват 100% истината и не е ок да им се доверяваме напълно. Едно от нещата, които се показват в киното, е сексът и поради неясно какви причини ние вътрешно се доверяваме на всичко, свързано със сексуалните изживявания и показано на големия екран. Тъй като там в повечето случаи сексът е перфектен, сме склонни да повярваме, че във филмите е истината, а не в нашия личен сексуален живот, където не всичко е по мед и масло.

Представяме ви няколко секс измишльотини, на които ще признаете, че сте повярвали:

1. По време на секс трябва да си пуснете музика

Разбира се, готино е да правиш секс на някаква яка и отпускаща музика, но първо не е задължително и второ - не спомага за по-силен оргазъм и по-крепка любов. Понякога е много по-добре да изключите музиката, най-малкото за да не се разсейвате.

2. Мъжът и жената винаги свършват заедно

Във филмите се случват две огромни глупости:

а) Жените винаги стигат до оргазъм

б) Двойката винаги свършва едновременно

Всеки човек, който някога е правил секс, знае, че тези две неща са много далеч от реалността.

3. Жените винаги се завиват в чаршафа, след като правят секс

Тук реалността е по-хубава от показаното на големия екран - обикновено жените стават и чисто голи отиват до тоалетната или пак чисто голи просто се обръщат и заспиват.

4. След секс жената винаги е бременна

Да, бебетата се предават по сексуален път, но според филмите няма спасяване - спиш ли с някого, най-вероятно ще си имате дете максимум след 9 месеца.

5. Да загубиш девствеността си е супер важно нещо

За жените във филмите девствеността е най-важното нещо на света и след като правят секс за пръв път, те задължително са наранени, бременни или се чувстват отвратително.

6. Само красивите жени правят секс

Или омъжените, или кариеристките, или учителките. Останалите страдат, пазят девствеността си, завиват се с чаршафи. А в истинския живот ние, мъжете, знаем, че нещата стоят по съвсем различен начин ;)

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ