Секс играчки под прикритие

30.12.2014, 10:31

Изглеждат като нещо съвсем друго

   
 
Секс играчки под прикритие

Ако има подарък, който може да бъде подарен на абсолютно всеки празник и по всякакъв повод, то това е секс играчката. Тези палави джаджи са част от нашия живот и то особено приятна част. Знаем, че коледната лудница приключи, но все си мислим, че при такова неприветливо време навън няма нищо по-приятно от това да останеш у дома, да се пъхнеш под чаршафите и да извадиш (а след това и да вкараш респективно) новата си секс играчка и да я споделиш със своята половинка.

Знаем обаче, че често секс играчките карат много хора да се чувстват неловко, когато някой техен приятел или по-скоро роднина ги открие. Ама какво е туй чудо, ама за какво ти е, ама ти да нямаш проблеми със секса... За да ви лишим от това и без това ненужно неудобство, а и да внесем малко красота в дома ви, решихме да ви покажем няколко секс играчки, които са под прикритие и изобщо не приличат на себе си.

1. Discovery от Jimmyjane

1455437

Jimmyjane е компания, която по принцип изработва секс играчки, чийто външен вид лесно заблуждава. Печелили множество награди за дизайн, техните вибратори са миниатюрни произведения на изкуството, доставящи върховно удоволствие. Discovery е снабден с две моторчета и идва в комплект със специален масажиращ камък.

2. Lelo Ora

1455431

Направо прилича на бижу. И в известен смисъл си е. Всъщнотс Lelo Ora е стимулатор, имитиращ орален секс. Вибрациите наподобяват движението на езика.

3. Minna Limon

1455440

Прилича на лайм, ще се съгласите. Разликата с истинското лимонче обаче е, че това е покрито със силикон и вибрира всеки път, когато го стиснете. Колкото по-силно го стискате, толкова по-силно вибрира и то.

4. Mio от Je Joue

1455436

Прилича на някаква фитнес джаджа, а всъщност си е пръстен за пенис. Има седем различни режима, а според описанието в сайта е "гъвкав и силен, за да държи члена твърд по-дълго време".

5. We Vibe 4

1455432

Внимание! We Vibe 4 е изключително произведение на секс индустрията, защото върви с дистанционно управление, което може да се използва от партньора, за да контролира и стимулира сексуалната възбуда. Егати кефа!

6. Tenga 3D Polygon

1455433

Прилича на абстрактна скултура. С кеф да си я поставиш върху камината, а след това и върху члена, защото всъщност Tenga 3D Polygon е "джобче" за мъжка мастурбация.

7. Lelo Tor 2

1455439

Готиното на този пръстен е, че не работи само за мъжа, но и за кефа на жената. 2 в 1.

8. Hello Touch от Jimmyjane

1455438

Силно вероятно е това да е най-добрата секс играчка в света. Hello Touch представлява ръкавица, която служи като вибратор, но не точно. Щастливците, които са я пробвали, не могат да опишат с думи какво им се е случило.

9. Smile Makers

1455435

Добре де, тези малко си приличат на вибратори. И все пак различните им форми определено будят любопитство. Както се сещате, всяка върви с различни "умения", които вероятно са закодирани в имената им. Отляво надясно: Французинът, Милионерът, Пожарникарят и Инструкторът по тенис.

10. MONA Wave

1455434

Това е една от най-новите и иновативни секс играчки, излизали на пазара. Ако ви кефи, взимайте я смело.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ