Секс играчки за двойки

10.02.2015, 10:23

Сещате се...

   
 
Секс играчки за двойки

Има страшно много начини да кажеш на някого, че го обичаш. При това не е необходимо да е точно на 14 февруари, защото реално този празник е доста тъп. Но ако все пак сте решили, че именно на тази "сакрална" дата трябва да направите нещо мега специално за своята половинка, ви съветваме да се спрете на наистина незабравим подарък. А знаете ли кои са едни от най-яките подаръци? Секс играчките, разбира се.

Не се плашете от тях. Те могат да са ви добри приятели, особено ако се спрете на такива, специално създадени за двойки. Смятаме, че преди Свети Валентин е идеалният момент да ви покажем няколко идеи как да доставите малко по-различно сексуално удоволствие на половинката си, но и вие да не скучаете.

Coo for Kiiroo

1471119

Ако по някаква причина с вашата любима жена сте на голямо разстояние, няма място за паника. На вашето внимание представяме телевибратори, които ще ви спестят пари за полети за секс. Kiiroo е холандска компания, чийто проект включва смарт вибратор Pearl и мастурбатор Onyx. Единият уред предава на другия какви са вашите движения. Ако например вие сте във Враца и засилите движенията си, партньорката ви в Каспичан ще усети по-учестени вибрации.

OhMiBod

1471120

Ето това е реалната връзка между музиката и секса. OhMiBod е компанията, която свързва вибраторите със смартфоните. Така в зависимост от парчето, което се слуша на свързания смартфон, вибрациите в секс играчката ще са с неговия ритъм.

Hot Octopuss Pulse II Duo

1471121

Според компанията производител това е революционен мастурбатор за мъже. Готиното е, че може да се ползва от сам човек или с дистанционно управление от друг палавник.

Lеlо

1471118

Това великолепно устройство засича движенията ви и ги възпроизвежда върху партньора ви. Звучи странно, но ни се струва, че чрез него сексуалните преживявания ще преминат на следващо, още по-вълнуващо ниво.

Slaphappy

1471122

Компанията, произвела това чудо на секс технологиите, твърди, че е създала "швейцарското ножче на вибраторите". Магията се крие във възможността за максимално огъване на Slaphappy... 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ