Секс в банята?

08.06.2018, 15:00

Ето как се прави

   
 
Секс в банята?

Понякога, за да разнообразите сексуалния си живот е нужно да промените терена, на който правите секс. Почти всички, особено жените, са си фантазирали за секс в под душа, точно както се случва в някои филмови сцени.

Но все пак трябва да обърнете внимание на това, че банята е специфично място и крие рискове и опасности. При правене на секс там трябва да сте много внимателни. Последвайте съветите по-долу и няма да сбъркате.

Като казахме баня, не уточнихме за каква баня точно става дума. Чувствайте се свободни да го направите дори и в тоалетната на някое заведение.

Идеята тук е да не ви хванат и точно това прави секса още по-вълнуващ. За целта обаче изберете място, което не посещавате във всекидневието си. Така в случай, че ви хванат няма да ви пука особено и Слава Богу няма да ви се налага да го ходите там повторно.

Имайте предвид,ч е сексът в публична тоалетна не е като секса в собствената ви баня. Пространството, уединението и чистотата са на съвсем различно ниво.

Ето няколко подходящи пози:

Върху седалката на тоалетната чиния

1894129

Върху мивката

1894130

И още…

1894134

От друга страна сексът в собствената ви баня е свободен от излишно напрежение и страх, че ще ви хванат. Имате достатъчно пространство и време, а и чистотата си е абсолютно на ваша отговорност. Най-важното е, че имате достатъчно време и за любовна игра и не се налага веднага да се втурнете към съществената част.

Като за начало гледайте да ви е комфортно. Изключете напълно секса под душа. Това е друга бира.

Ето няколко интересни пози:

Разкрачена поза

1894133

На мивката

1894132

 

На тоалетната чиния

1894131

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ