Свалките в офиса

18.11.2011, 10:13

   
 
Свалките в офиса

Естествено, че не са добра идея, но се случват непрекъснато. И как иначе, след като в офиса прекарваме значителна част от времето си, а колежките нямат никаква милост и идват с все по-впити блузи и клинове, и с все по-къси поли. Нищо, че е зима. А ние сме само хора и не можем да останем равнодушни при подобна гледка.

Всъщност свалката в офиса изобщо нямаше да е чак толкова лошо нещо, ако и двамата сте необвързани. Защото в такъв случай от свалка може да прерасне в неангажираща секс връзка, в официална връзка, а защо не и в брак. Последното ви се заби като сребърен куршум в сърцето на вампир, нали?

Но ако вече имате връзка и нямате намерение да я прекратявате в скоро време, то свалката в офиса може да се превърне в голям проблем. Въпреки това може да се случи на всеки, дори на много сериозните и верни мъже. Въпросът е как мъжът се справя с това. А по този въпрос се допитахме до Men's Health.

Оказва се, че някои мъже просто успяват да скрият връзката си в офиса и това изобщо не им вреди на съвестта, на кариерата или пък на официалната им интимна връзка. Те успяват някак си да разделят нещата и да дават и на двете (ако са две, може и да са повече) жени време и внимание. И за тях животът просто продължава.

Други обаче се опитват да преодолеят влечението си като се отдалечат от обекта на своите желания. И точно тук идват проблемите. Защото тези мъже избягват всякакъв контакт с жената на работното си място, по която са луди. Никога не я поглеждат в очите, опитват се да се измъкнат от всякакви работни срещи, на които присъства и тя, особено пък командировките, когато трябва да пътуват заедно и евентуално да отседнат в един хотел. Това сериозно вреди на самия мъж, на жената, по която си пада и най-вече на работния процес. Когато се случи така, че двамата, освен влечението по между си, са имали все пак някаква, макар и краткотрайна, сексуална връзка, после трудно могат да бъдат само колеги. Единият или другият остава по-засегнат от случилото се. И вероятно той или тя започва да върти гадни номера, с които да навреди на другия пред колегите и ръководството на компанията. Да не говорим за това, че когато харесвате една жена и я желаете сексуално, то много трудно ще свършите изобщо някаква работа, докато тя се върти наоколо с разкопчана до сутиена риза. Може би единственото, което ще можете да направите, е да преместите бюрото си под напъна на набъбналия си панталон. Но това едва ли ще е най-доброто ви постижение в кариерата.

Ако ви се случи да си паднете по секси колежката, помислете и то с горната си глава преди да я забиете. Защото понякога става така, че заради едната свалка, трябва да смените работното си място. Но при положение, че си заслужава, давайте.

Колкото до нас - единодушно стигнахме до извода, че не можем да се справим със секси колежката, затова ще я оставим тя да се справи с нас. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ