Сбъркани секс ритуали, практикувани от разни луди племена

23.09.2014, 19:23

Някои хора съвкуплението за нищо го нямат

   
 
Сбъркани секс ритуали, практикувани от разни луди племена

По целия свят сексът е метод за увеличаване бройката на общността, а помежду другото е и един добър начин за запълване на свободното време (и дупки). Дотук добре, но не всички общности са еднакви. От това следва, че на определени места на планетата извършват и една мааалко по-определена дейност с половите си органи, а именно разни странни ритуали. Вижте някои от най-сбърканите.

1394964

Питейното семе

Новогвинейското племе самбия има доволно извратени разбирания по отношение на половото общуване. когато протосамецът a.k.a момчето навърши 7 години, то бива отвеждано от племето в специално мъжко село, където в продължение на 10 години бива подлагано на кожни перфорации и назални кръвотечения, придружени с повърщане - резултат от целенасочено преяждане със захарна тръстика. "Това е пътят към възмъжаването" - казват местните и когато момчето навърши 17 години и спечели отново правото да се върне в общото село и да осъществи първия си полов контакт, му връчват чаша, пълна с еликсира на любовта, добит по неизяснен начин от страстния орган на вожда. И момчето пие до дъно - за да възмъжее по-бързо и да стане по-силно. Наздраве.

1394976

Да лъскаш за пълноводие

Под този надслов преминавал в Древен Египет празникът на бог Мин - богът на мъжката потенция. Но не само на думи се лъскало по време на този свещен ден. Сакралният обред изисквал всички мъже, участващи в празненствата, начело с фараона, да се вземат в ръце и гордо да се заемат с публична мастурбация, еякулирайки при това в река Нил. Цялата работа, разбира се, има по-дълбок смисъл от този, който вие намирате - просто Нил има постоянни приливи и отливи, което тревожело древните фермери и чрез този велик автомануален акт се обезпечавало пълноводието на реката. Да поплуваме?

1394966

Крадците на "прасковки"

У племето Водаби, населяващо територията на западноафриканската държава Нигер, съществува традиция, според която децата биват женени още в най-ранна възраст по усмотрение на родителите. Въпреки това справедливост има - ежегодният празник Геревол, който по съществото си е нещо като циганския пазар за булки, само дето по сергиите са наредени младоженци, дава правото на нещастно бракосъчетаните люде да си откраднат чужда булка. Ако булката-беглец и младоженецът-подлец успеят да се измъкнат, без да бъдат забелязани от друг член на племето до края на празничния ден, техният брак се счита за напълно легален, а ограбените съпрузи остават с пръст в уста, освен ако и те не са забърсали нещо чуждо. Такива браци в племето се считат за браци по любов.

1394965

Брак по сметка

Едва ли някъде по света съществува по-чудесен пример за брак по сметка, от този, циркулиращ из пределите на днешен Иран. Ислямът традиционно има строги правила по отношение на гениталните контакти между мъжа и жената и в мюсюлманските държави не е толкова лесно "да си развяваш коня" наляво-надясно. Иначе казано не може току-тъй да се занимавате със секс, особено ако не сте женени. Меракът обаче си е мерак, без значение от раса, пол или религия и правоверните иранчани бързо му намират цаката. За да могат да практикуват креватна инвазия с обекта на своите въжделения, те имат правото (ако имат и парите, разбира се), да си купят временен брак. След кратка церемония, в резултат на която се оформя договор, определящ периода на брака, двамата мераклии могат да се заемат с дейността "онождане", без да се притесняват, че са нарушили волята на Аллах.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ