Речник на женските изрази и тяхното истинско значение

26.07.2014, 17:05

Не всичко е такова, каквото звучи

   
 
Речник на женските изрази и тяхното истинско значение

Пичове, жените са сложни и объркани създания. Ако досега не ви е станало ясно, не знаем на коя планета сте живели. Змиите очакват от нас да четем мислите им и да изпреварваме действията им. Най-вече очакват, че когато ни кажат някоя глупост, ние трябва да погледнем между редовете, което е изключително трудно за нас. Жени, ние сме тъпи, елементарни и не разбираме от намеци, не разбираме от явни намеци и всякакъв друг вид намеци. Ако имате да казвате нещо, го кажете в прав текст, за да ви разберем, ако не ви изнася, ходете да гледате "Отчаяни съпруги" или "Сексът и градът" и ни оставете на мира.

Ние сме айляци и подобен тип отношение към безчленните ни устройва, но има и представители на мъжкия пол, които не могат да виреят и да се култивират без да имат вампир до себе си, който да им пие кръвта. Момци, на вас е посветен този материал.

Какво тя ви казва: "Имаш ли нещо против да направиш (каквато и да е рандом простотия) вместо мен?"

Какво всъщност има предвид: "Цял ден ли ще се излежаваш на дивана, говедо такова? Стани и свърши нещо в тази къща!"

Какво тя ви казва: "Наистина нямам претенции къде ще отидем да хапнем. Ти избери!"

Какво всъщност има предвид: "Да, наистина нямам предпочитания, но избери някъде, където може и да се яде нещо друго освен пържоли с гарнитура от кюфтета и кебапчета. С други думи замисли се за всички ресторанти, които харесвам и избери един от тях."

Какво тя ви казва: (когато видите хубаво момиче на улицата) "Хей, мислиш ли, че тя е хубава?"

Какво всъщност има предвид: Има 2 възможности за отговор на тази подземна мина под формата на въпрос и нито една от тях не включва положителен отговор.

  1. Да, хубавка е, но има мустак/ дебел задник/ малки цици/ криви очи/ гадна коса или каквото се сетите, че може да не ѝ е наред.

  2. Няма никакъв шанс! Ти си много по-красива от нея!

Какво тя ви казва: "Ще бъда готова след 15 минути. Обещавам!"

Какво всъщност има предвид: "Недей да вярваш, че ще се оправя толкова бързо. Имам да се обличам, да си оправям косата, да се гримирам, да си проверя Facebook-а преди да тръгна и бла бла бла. Наистина ли си мислиш, че мога да пристигна навреме. По-добре се зареди с храна и вода, защото ти предстои дълго чакане."

Какво тя ви казва: "Наистина нямам настроение за това!"

Какво всъщност има предвид: "Ако не млъкнеш, ще те убия! Бавно и мъчително! Точка!"

Какво тя ви казва: "Божееееее, снощи бях в Петя и ако знаеш какво стана... Толкова е надебеляла и мисля, че гаджето ѝ изневерява... и мисля, че фазата на Луната не ми влияе добре на чакрите... и бла бла бла..." (тук вече спираме да ги слушаме)

Какво всъщност има предвид: "Разбирам, че ти е скучно и това изобщо не те интересува, но трябва да изговоря поне 20 000 думи днес, а цял ден съм мълчала и трябва да си го изкарам на някого, а ти ще ме слушаш, защото нямаш друг избор. Ако искаш, не ме слушай, но поне симулирай дейност!"

Какво тя ви казва: "Нали няма да носиш това навън?"

Какво всъщност има предвид: "Ти е*аваш ли се? Приличаш на скитник, който току-що е изпълзял от някой кашон под Орлов мост? Наистина ли може да ме излагаш така? Веднага си облечи нещо по-нормално!"

Какво тя ви казва: "Можеш да ми кажеш истината. Няма да ти се разсърдя обещавам!"

Какво всъщност има предвид: "Може би наистина нямах намерение да се ядосвам, но не може да ми кажеш, че си спал със сестра ми/ секретарката или когото и да е и да очакваш да не се ядосам, боклук такъв!" Каквото и да сте направили и тя ви вкара отново в минното поле, по никакъв начин не казвайте истината. Капан е! Сериозен капан, който ще прерасне в жесток скандал, ако кажете на Чумата, че сте опрашили сестра ѝ, изхарчили парите за алкохол и комар или каквато и друга поразия да сте направили. Ще ви изпържи с поглед, след това ще ви умъртви, ще ви съживи и пак ще ви убие. Ще убие и кучето ви, а ако нямате куче, ще ви купи и след това ще го убие!

Да, приятели, жените са точно толкова големи кучки!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ