Разходка из българските форуми. Тема: секс (18+)

12.01.2016, 16:15

Четете на собствена отговорност!

   
 
Разходка из българските форуми. Тема: секс (18+)

Едно от нещата, които правим, за да ви даваме най-адекватните съвети, да бъдем актуални и да следим от какво се интересуват мъжете и жените, е да ровичкаме из стотиците мъжки и женски форуми по цял свят. Досега ви давахме само най-точната и оригинална информация, която прецизно отсяваме, за да не ви подведем. Днес сме решили обаче да ви покажем с какво всъщност се сблъскваме в тези форуми, какво пишат хората и колко ужасни теми има в интернет.

Ще се придържаме само около българската мрежа и ще запазим пълната анонимност на авторите и форумите, защото нямаме за цел да се подиграваме, а просто да си направим забавен социален експеримент. Темите са от тийнейджъри, жени и мъже. Започваме.

Предупреждаваме, че запазваме оригиналния правопис на публикациите!

Форум 1 (подрастващи/тийнейджъри) Категория: секс

Тема: Бразилска лентичка на триъгълника

Момиче: Здравейте,направих си лента на триъгалника ,не е тънка нито пък дебела,но всеки ми казва различно.Според някои е много секси и извратено ,а според други не е хубаво и не им харесва. Аз лично много я харесвам ,мисля че е игриво и закачливо. Как мислите вие?

Момче 1 : Виждал съм такива ако не се лъжа става вопрос за косъмчета а ? Много е яко и е секси сега другата част от потребителите ще пишат глупости а ти не им обръщай внимание

Момче 1: Инъче можеш да качиш снимка... <3

Момче 2: Добре ще изглежда, напомня за Хитлер.

Момиче: И на мен много ми харесва няма да лужа, но повечето ми врастници не го приемат. ..

Момче 3: Ама ти им показва твойта лента или им каза че имаш :д

 

Тема: Гаджето ми го глътна:

Момче: Може да би го чувате за пръв път, но аз съм с рядко заболяване на пениса! Главичката ми е с размери на домат! Онзи ден с приятелката ми го правихме, но се случи нещо ужасно- докато ми го лапаше взе, че го глътна. Тя не можа да го изкара, заради големите рaзмери на главичката ми! Започна да се задушава, а нямаше време да звъня на 112. Случвало се е и като праря анален, но тогава не е зависил животът на момичето. Искам да ми правят още свирки, но ме е страх, че ще ги задуша...какво да правя????

Момиче 1: Това рядко заболяване се нарича мозъчна атрофия с придружаваща тролия.

Момиче 2: Просто като се задави или задуши го извади няколко сантиметра!

Момче 1: Ти не беше ли оня гей от предишната тема

 

Тема: Първа свирка

Момче: Здравейте , хора !! Имам един въпрос - нормално ли е при първата свирка да ме боли повече от колкото ми харесва ???

Момиче 1: Ако те е хапала- да.

Момче 1: Кви са тия канибали

Момче: Ок , че се притесних. А мога ли да го поправя този проблем , защото наистина болеше, а дали ме хапа, бях пиян и не помня особено

1625177

Форум 2 (жени) Категория: интимно

Тема: фетиши

Жена: В много объркана ситуация съм. Преди 3 месеца спах с моя шеф , който обича много фетишите. До този момент не съм пробвала нищо разкрепостено в секса. Много от вас сигурно ще се смеят или ще си мислят че това не е истина, но той ме кара да правя неща които не съм си мислила че съм способна да правя като: писинг може да ви се струва гнусно но на мен започна да ми харесва . Също така нещото което много ме притесни е че си пада по дамско бельо. На мен ми се струва ужасно но сексът с него е нечовешки. проблема ми е че си имам приятел и той не знае за тази моя забежка. Сексът с приятеля ми е скучен и незадоволителен. Въпреки фетишите на шефа ми които са безброй искам да продължа да се виждам с него но не искам да се разделям и с приятеля ми. Моля за съвет! приемете историята и проблема ми сериозно 

Мъж 1: Няма нищо лошо във фетишите

Жена 1: Че кой те кара да се разделяш с приятеля си?!? Ходи се ч.к.й с шефа си, през останалото време симулирай пред приятеля си...

Жена 2: Тва ми звучи като ония виц: атлетичен, млад, красив, образован и богат съм. Не търся нищо. Хваля се.....

Не разбрах какво се очаква от нас пред ясните факти на този въпиющ откровен изблик.....

Не виждам проблем....Извратеният секс с извратения ти шеф те кефи...С гаджето ти е скучно...Нещата са ясни...

1625176

Тема: Защо той ме пренебрегва сексуално

Жена: От около 6 месеца насам, забелязвам, нежеланието му да прави секс с мен, предпочита оралните ласки и все така се случва, че аз оставам незадоволена, той свърша, а за мен нищо. Няколко пъти съм му задавала директно въпроса, защо не иска да правим секс и неговият отговор е, че е твърде изморен. Не съм грозна, имам хубаво, стегнато тяло, смея да твърдя, че доста мъже искат да са на негово място.. Не мога да си обясня откъде идва проблема.. Когато правим секс, чиято продължителност е не повече от 5 минути, той претупва нещата и гледа да преминем към "оралния завършек". Имам чувството, че не го интересува, дали на мен ми е хубаво.. Случвало се е да не правим секс 10 дни, през които, обаче аз го задоволям и по 2 пъти на ден... Възможно ли е да правя свирката толкова хубаво, че да я предпочита пред секса с мен? Много ви моля, дайте ми отговор на въпроса, много се измъчвам и страдам, обичам го и не искам да му изневерявам, но той прекалява и се страхувам, че един ще ми писне от неговото пренебрежение и може да направя неща, които да съсипят връзката ни!

Жена 1: Ти си виновна спирай му свирките и слагай картите на масата или секс или кво. Защо ти е мъж като е инвалид в леглото?

Жена 2: Съжалявам да ти го кажа, но ми се струва, че не го привличаш сексуално вече, може и да си му омръзнала. Освен това е пълен егоист в леглото. И откъде си толкова сигурна, че не ти изневерява? Това, че ти не го правиш, не означава непременно, че същото важи и за него. Ако продължават така нещата, намери си любовник. Каквото повикало - такова се обадило.

Жена 3:  Здравей , според мен сте различни хора родени на различни дати и месеци. 

1625172

Форум 3 (мъже) Категория: секс

Тема: Важно ли е да си пасвате в леглото

Мъж: Другата тема ме наведе на тази мисъл - до колко представянето на половинката ви в леглото е важна за вас? Държите ли партньора ви да е полов атлет/ка, да умее всичко, което могат порнозвездите или за вас това няма значение?

Лично за мен е важно, не толкова жена ми да е акробатка в леглото, но да е сексуално образована, да не се притеснява и да е отворена за експерименти. Смятам, че разнообразието в леглото е едно от важните неща, които държат една връзка здрава.

Мъж 1: дам, подкрепям горното мнение-не искам акробати и такива, които "подръжават" на порно актьорите, няма по-смешна гледка от това мъж да се опитва да направи някой номер, който си мисли, че е научил "с гледане"

Мъж 2: ,не ми пука като цяло,хората се нагаждат.Но аз не съм и мерило по върпоса,както аз така и мацките с които съм го правил в последните 4 години ,не са били в трезво състояние.Но смятам ,че секса под влиянието на определени вещества е по-сладък .

Мъж 3: Не е важно/според мен/.Връзка базирана на секса няма особено бъдеще/пак според мен/:)

Мъж 4: Не смятам, че хората се нагаждат. Ако един от партньорите е по-разкрепостен, а другия свенилив и притеснителен няма как да се получи, а проблемите в леглото неизбежно водят до проблеми и в самата връзка.

Мъж 5: Аз пък мисля, че хората се напасват сексуално. И винаги има по нещо за напасване, независимо колко вие харесало или сте си допаднали в началото. Понякога привидно тихите води се оказват доста дълбоки и могат да ти разкрият доста неща. Всичко зависи от подхода и от това дали ще успеете да намерите/ попаднете в емоционален синхрон, т.е. взаимността на усещнията и възприятията познато още като "химия" и "привличане". 

1625175

Тема: порно филми

Мъж: Бихте ли ми казали имена на порно филми в които

1)жената е въвлечена от съпруга си в оргия .. първоначално тя не иска , но после се присъединява в оргията
2) жената е изнудвана от човек или група от хора за дадено нещо и накрая я чука/чукат , за да не издадат тайната
3)двойка отиват в къщата на друга двойка и си менкат партньорите
4)една жена споделя на друга за секс изживяване с определен мъж и след това слушателката(приятелката и ) се възбужда от историята и иска и тя да опита с този мъж
5)жена е одивлена от размера на пениса на мъжа и решава да го съблазни и го правят.. ( независимо дали е секретарка,лекарка или каквото и да била )

Мъж 1: Ти жена ли си? 

Мъж: какво значение има.. ако знаеш някои от посочените горе напиши му името

1625174

Тема: Мъже, защо загубихте сексуалността си?

Жена: Нова съм във тези форуми и бих искала да задам няколко въпроса към мъжката част. Защо започнахте да губите интерес към секса? Сега ще кажа с две думи какво провокира въпроса ми. Напоследък все по- често чувам оплаквания от страна на нежната половина, че мъжете им губят интерес към секса. Сякаш нещата се обърнаха и жените станаха по- сексуални от мъжете. Според мен не е в реда на нещата един мъж да предпочете да мастурбира, пред това да прави секс с половинката си. Това не е кофти, а направо ужасно, обидно и... плашещо. Та по- добре да знаеш, че ти изневерява, отколкото, че предпочита да действа "ръчно" и то сам. Какво им става на днешните мъже ? Нали уж мислеха по 20 пъти дневно за секс... Нали уж се възбуждаха от въздуха... Нали уж "Боли ме главата" беше запазена марка на жените... Лошото е, че това става все по- срещан проблем. Все повече жени се оплакват от липса на всякаква интимност и интерес от страна на половинките им. Моля мъжкото съсловие да ми даде по възможност реално обяснение на това явление, защото това според мен е притеснително и съвсем не е проблем, който може да бъде пренебрегнат. Каква е причината ? Еманципацията; факта, че вече всичко наоколо крещи "секс" и интереса към "забраненото" е изчезнал; пренасищане или какво ? Все пак не става дума за някакъв каприз от страна на нежния пол, а за чисто физическа и емоционална нужда. Ако се изгуби интимноста, то тогава какво ще различава любимия от приятелите? Надявам се и очаквам от страна на мъжете отговори, а вие жени, споделете опит...

Мъж 1: Според мен, когато половинката ми загуби интереса си да бъде интимен с мен, бих потърсила първо вина в себе си....може би връзката ни се е изчерпала като отношения. Не съм забелязала в моето обкръжение да има мъже, които да са загубили интерес към секса....

Мъж 2: Защото жените прецакахте всичко

Мъж 3: нямам наблюдения над такива връзки, т.е. такива проблеми. Това което мога да кажа е, че откритият диалог на никого няма да навреди. Ако "навреди" то е защото единият ще каже неща на другият които са вярни(което и двамата го знаят), обаче вторият не иска да ги чуе.

Диалогът и сексът са двата стълба, които крешят една връзка и тя може (почти сигурно) да рухне с загубата на единия.

Жена 1: Според мен темата нещо не е озаглавена както трябва,има противоречие,хем мъжете са загубили сексуалността си,хем предпочитат да се самозадоволяват.Явно са загубили желание точно към тази партньорка,а не към секса и удоволствието от него като цяло.Причините може да са много и определено ти получаваш информация,която е едностранна и изобщо не се знае дали се споделя от другата страна,със сигурност мъжа й има някакво мнение и както вече се спомена до тук един искрен и личен разговор между двамата само той мисля,че може да даде отговорите ,които са нужни на приятелката ти.Колкото до изневярата,не мисля че е винаги заради единия секс.Чувала съм за партньори,които изневеряват и това по никакъв начин не се отразява на сексуалния живот на "официалната" връзка.

Жена 2: сигурна бях, че пак жените ще сме виновни за изгубената сексуалност на мъжете.

аз пък през уикенда разлиствах някакви списания у дома и почти във всичките имаше статии за проблемите на мъжете напоследък с потентността им. явно си го има проблема и май не трябва /ние, жените/ сами да си вменяваме чувство на вина, заради това. 

стрес, умора, алкохол.... ей такива неща бяха изброени там, като причина. 
всъщност, другото тревожно беше, че намалената потентност говори и за здравословни проблеми.

1625179

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ