Разберете в кои държави жените изневеряват най-много

Какво общо има българското Черноморие с тази класация?

   
 
Разберете в кои държави жените изневеряват най-много

Изневярата е болна тема и сърцето ми се къса, докато пиша този увод, защото знам, че процентите, които ще видя по-нататък, са истински. Добре, че и вие ще ги гледате с мен, за да се възмутим задружно от подлия женски навик да изневеряват. Айде, да минаваме към цифрите...

8. САЩ - неверни жени: 14%

Ударно начало на класацията, имайки предвид, че в САЩ няма особен полов морал, а дори не е в първата половина на таблицата. Америка е изпреварена от 7 други страни с далеч повече грешници на глава на населението.

7. Франция – неверни жени: 16.3%

6. Сингапур – неверни жени: 19%

5. Русия – неверни жени: 33%

Мале, мале! Грешни, грешни, като правописа на Емил Костадинов грешни. Познайте къде изневеряват 31 от 33-те % рускини - по българското Черноморие, разбира се. Другите два процента ги очакваме това лято. Евентуално.

4. Малайзия – неверни жени: 39%

3. Англия – неверни жени: 42%

Защо англичанките биха изневерили? Всички знаем как изглеждат повечето жителки на Острова и отново всички би трябвало да сме съгласни, че те трябва да са благодарни, че изобщо са си намерили мъж. Тук изниква и следващият въпрос: Кой би налетял на англичанка? На това се казва "да се изгубиш в статистиката".

2. Тайланд – неверни жени: 59%

Според наши тайни източници, статистиците се подсигурили за достоверността на процентите, като заявили, че въпреки че са се допитали само до жени, не гарантират, че всички те са били от един пол.

1. Нигерия – неверни жени: 62%

Не знаем какъв е тоя разврат в Африка, какво се правят, как са мятат, но и ние сме изненадани, че цели 62% от женското население в Нигерия, което е около 40млн., изневерява на мъжете си. Каква ли е причината? Едва ли се крие в размера...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ