Порно филм с феминистки сюжет

07.07.2018, 16:00

Новата продукция от "Pure Taboo" се радва на голям интерес

   
 
Порно филм с феминистки сюжет

Порното е последното място, в което може да очаквате феминистка социална критика, която се върти около въпроси, свързани с булимията, гаврата с хора с наднормено тегло, емоционалната злоупотреба в академичните среди и прочие. Порно студиото "Pure Taboo" обаче пусна нова продукция "The Weight of Infidelity", в която централна тема са "борбите на обществото с размерите и образа на тялото". И не, това не е някакъв авангарден проект - хората наистина го гледат.

Филмът, публикуван съвсем наскоро в PureTaboo.com, направо разби посещаемостта на сайта, удвоявайки трафика. "Отговорът са огромни", казва директорът Брий Милс. Сайтът принципно е платен, поради което той вярва, че съдържанието на филма е това, което привлича нови и нови посетители. 

Историята, написана от звездата на филма, Анджела Уайт, проследява връзката й с деспотичния й съпруг, игран от Томи Пистол, който се опитва да следи всяка нейна крачка, свързана с хранене и упражнения.

На нас ни звучи прекалено депресиращ за съответния жанр, но кои сме ние да съдим порнографските предпочитания на хората.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ