Порно, заснето в изолация, което можеш да гледаш безплатно

11.05.2020, 13:00

Привлякохме ли вниманието ти?

   
 
Порно, заснето в изолация, което можеш да гледаш безплатно

Етичният порно режисьор за възрастни Ерика Луст току-що пусна чисто нов филм, който е заснет по време на изолацията и можеш да го гледаш безплатно, в момента.

Известна с красивите си кадри, всеобхватността и филмите "приятелски настроени към жените", Ерика създаде 25-минутния филм "Сексът и любовта по време на карантина" като свой отговор на социалното дистанциране през особено трудния момент за независимите порно производители.

За безопасността на актьорите всеки заснема свои собствени кадри у дома и след това ги изпраща в продуцентския екип на Ерика за редактиране. Филмът ни пренася в домовете и реалния живот на шестима души (включително две двойки) и ни дава представа как те се задоволяват по време на изолация. Това е отчасти филм за възрастни, отчасти документален филм и показва актьорите, които правят истински секс с партньорите си или... сами.

На актьорите се изпраща сценарий, както и съвети и инструкции за самото заснемане. След това детайлите се объждат по видеовръзка като актьорите биват подтиквани да дават своите идеи.

Ерика казва, че ако искаш да подкрепиш актьорите и можеш да си го позволите, най-добрият начин е да се абонираш за личните им канали. Можеш също така да дариш средства, както за изпълнителите, така и за екипа... И разбира се, можеш да платиш за порното, което гледаш, вместо да разчиташ на безплатно порно от съмнителни случайни сайтове.

А засега можете да се регострираш в нейния сайт XConfessions, където тя превръща секса във необикновени филми за възрастни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ