Подлите гадни трикчета на мадамите

04.08.2011, 12:00

   
 
Подлите гадни трикчета на мадамите

Жените могат да бъдат супер готини, да станат сутрин, да ти направят палачинки, кафе с точно толкова захар и мляко, и сметана, с колкото го обичаш, и чак след като те нахранят, да се върнат отново в леглото, за да ти направят живота още по-хубав.

Да, но това изобщо не продължава дълго, нито пък се случва толкова често, колкото ни се иска. Те имат и тъмна страна. Тази, която ги кара да ви въртят гадни подли номерца, за които си има едно много точно, но пък нецензурно определение. И не че не им знаем триковете, но от Healtynews ни ги припомнят, за да си отваряме очите на четири да не ни изиграят някой от тях.

Не вдигат телефона, когато им звъним

Убедени сте, че тя ви е дала телефонния си номер и се чувствате добре. Явно чарът и добрият ви външен вид все още са впечатляващи. Когато се опитате да ѝ се обадите обаче тя не си вдига телефона или още по-лошо – дала ви е грешен номер.

Използват ни, за да им купуваме питиета

Някои жени отиват в бара с ясната мисъл, че ще използват чара си и женските си трикове, за да получат безплатни питиета. Някои наистина се интересуват от възможността да срещнат там бъдещия си приятел, но други отиват само за питие, флирт и да преминат към следващия от нас, който ще си отвори портфейла.

Използват ни като резерви

Може би сте били заедно известно време, но изведнъж усещате, че тя се отдалечава от вас. Не ѝ е забавно, не се интересува от проблемите ви. Явно тя иска да прекрати връзката ви, но не ви казва направо, а шикалкави, оставя си вратичката отворена или както искате го наречете.

Емоционално ни манипулират

Честно казано никой мъж не може да търпи някоя жена да плаче. Поради различни причини. А мадамите знаят и използват този факт, за да получат каквото искат. Само след няколко сълзливи атаки и изблици на гняв и всеки мъж ще е готов на всичко само и само тя да спре да реве и да крещи.

Използват физическа сила

Повечето себеуважаващи се мъже, каквито ние сме, се въздържат да удрят жените. Но има жени, които използват това въздържание на мъжете. За някои от тях е съвсем естествено да ударят шамар на приятеля си, когато той каже или направи нещо неуместно.

Критикуват ни пред други хора

Когато една жена прави за смях приятеля си пред други хора, присъстващите по-скоро се смеят, отколкото да се ужасяват. Но това е една от най-неприятните ситуации.

Мотаят ни

Не ни казват направо дали са обвързани или необвързани, с деца или не. Когато сваляме една жена се стремим да покажем най-добрите си качества и точно когато си мислим, че сме я спечелили и трябва да ѝ поискаме телефона, тя казва: "Имам приятел." Може би щеше да е добре ако беше започнала с това. Със сигурност не е най-гадното нещо, което една жена може да направи на един мъж, но е много дразнещо.

Използват нуждата ни от секс

Многократно е доказано, че жените постоянно използват секса, за да манипулират мъжете.

Изпитват ни

Вече сте готови за срещата с приятели, когато тя се обажда, за да ви пита дали няма да промените плановете си и да прекарате вечерта с нея. Няма някаква конкретна причина, просто иска да ви види. Не че чак толкова иска, но ви пробва – дали сте готов да се откажете от плановете си, от приятелите си, въобще от всичко заради нея.

Флиртуват, за да ревнуваме

Ето това е най-често срещаният гаден номер. Каквато и да е причината, за да го правят, жените, които флиртуват с други мъже пред приятеля си, са незрели и манипулативни. Това кара един мъж да се чувства неоценен или просто да го вбеси.



 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 4
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 24.10.2011 | 18:57
4 Объркали сте заглавието. Това го правят мъжете. Всичко. Включително и сълзите и сополите.
от Не е посочен | 24.10.2011 | 18:57
3 ха ха .има доста истини.но и доста глупости.моето мнение е.че мъжете сами ни разрешават да ги манипулираме.даже на повечето им харесва.ако ни харесват и ни обичат те са готови да приемат тези дребни хитрости
от Не е посочен | 24.10.2011 | 18:35
2 Някои от тези "номерца" ги правят и доста мъже
от Не е посочен | 07.08.2011 | 13:01
1 E da ama bez nas nakade?
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ