По походката ще я познаете

28.10.2011, 09:00

Гледайте жената добре

   
 
По походката ще я познаете

Когато стане дума за секс, жените обикновено придобиват много загадъчен вид. Но според скорошно проучване, само докато гледате как една жена ходи по улицата, можете да прецените какъв е сексуалният ѝ опит. И това не е всичко – белгийските учени смятат, че са открили ключа към една нова наука. По-точно, големите умове твърдят, че походката на една дама може да им каже колко оргазма е имала тя до момента.

Изводът от поредното изследване е, че колкото по-енергично ходи една жена, толкова повече оргазми е преживяла. "Сексуалната удовлетвореност на дамите се изразява във веселост, енергичност, чувствителност, чувство за свобода и други подобни прояви.", това са думите на професорите сексолози. Провеждането на изследването станало в два етапа. Първият бил стандартна анкета, на която участничките е трябвало да отговарят на въпроси относно сексуалния си живот и удовлетвореност от секса. Вторият етап бил от дистанция. Експертите наблюдавали жените и основно се интересували от походката и движението им навън. След наблюдението били направени изследвания от сексолози, които обаче не били запознати със сексуалното минало на жените. Приятели, наблюдавайте добре жените, защото ако вашата избраница се движи по улиците нескопосано и вдървено, от нея може да очаквате по-голяма сдържаност между чаршафите.

Оказва се обаче, че не само походката дава сигнали. Ако един мъж иска да разбере какви са плановете на жената до него, отговорът може да се крие в лицето ѝ. Според същото изследване, дамите с по-женствено и нежно лице са по-склонни да родят повече деца. Дамите с по-плътни устни и големи очи притежават по-високи нива на естроген, а според специалистите по-голямото количество от женския хормон е знак за бъдещ много силен майчински инстинкт.

Какъв е изводът от това изследване: ние, мъжете, така и така непрекъснато се вторачваме в жените. Добре е да знаем как да разчитаме техните движения и изражения, за да успяваме да предугаждаме желанията им. А знаете какво получаваме, когато успеем да им угодим – един много специален подарък!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 28.10.2011 | 16:51
1 Това старите хора го знаят много отдавна. Не случайно българката е ходела с кубилица едно време за вода. По грациозната и походка с тежките ведра се разбило коя каква е, ако някоя е разлива вода от ведрата се разбирало, че не е много кръшна и не е много добра ...... :)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ