Палаво и лично със Стейси Мари  12 Виж всички снимки

   
 

Мислихме да започнем с някаква възхвала на красотата и изобилието от плът (това в най-добрия смисъл на думата), с които природата е решила да дари госпожица, все още, Стейси Мари. Вместо това решихме да ви спретнем една галерия с нейни снимки и да ви оставим да прецените сами. Приемаме, разбира се, вашите мнения и впечатления под формата на кратки есета в коментарите отдолу. Стейси е момиче на Playboy – вярваме, че това не учудва никого при тези дадености - пък вероятно от "Работническо дело" все още не са ѝ предложили фотосесия. Самата тя се описва като: "момиче-мечта за всяка лошо момче. Като мечтателка, рокерка и съблазнителка (има си хас)".

Ами това е от нас, защото всичко останало, което искате да знаете за нея, тя си го е казала сама в интервюто за Тhe Smoking Jacket. Само едно предупреждение, преди да започнете четенето – интервюто и самата Стейси са толкова палави, че биха накарали дори и албинос да се изчерви.

Маниак си на тема: Четене. Чета като някоя задръстенячка. След като завърша някоя книга, започвам следващата. Има дни, в които правя плановете си, според това каква книга чета и колко време ми отнема тя. Особено когато е много хубава и умирам да я дочета. Сега тъкмо започвам да чета поредицата "Игрите на глада" и съм направо погълната от нея.

Не обичаш да те зяпат в: (смее се) В зъбите. Много се изнервям, когато хората ме гледат в зъбите и устата, когато говорят с мен, защото през цялото време се чудя дали нямам парче храна заседнало между тях. Зъбите ми са доста бели, пък съм ги и изправяла с шини, но въпреки това се притеснявам.

Сексът е: Винаги най-добър с някого, към когото имаш чувства. Не казвам, че сексът за една вечер не е хубав или забавен, но споделянето на едно такова интимно преживяване е винаги по-приятно със специален човек, а не с някой напълно непознат. Освен това да се будиш до познато лице е много по-малко неловко.

Най-голямата ти слабост е: Артистичността! Няма нищо по-възбуждащо за мен от мъж с китара. Директно скачам в обятията му. Най-много си падам по рок и метъл китаристи, а не някакви мамини синчета, които подрънкват лигави любовни песни. Кожени панталони, татуси, дълги коси и електрически китари са нещата, на които рядко успявам да устоя.

Ако беше момиче на Бонд, щеше да се казваш: По същия начин. Баща ми ме е кръстил на Стейси Сътън, заради ролята ѝ в "Джеймс Бонд: Изглед към долината на смъртта". Май много харесвал героинята ѝ Тайра Робъртс, защото била готина мацка, а името Стейси му харесало много.

Коя храна те възбужда: Виното брои ли се за храна? Налей ми една чаша хубаво вино и започвам да се разгорещявам, а след още една може и да сваля някоя дрешка.

Кое му е хубавото да имаш големи гърди: Всичко! Мога да си играя с тях и да ги мачкам, когато поискам. Освен това те ми позволяват да пипам гърдите на другите момичета, без да получавам плесница. Голяма оферта са си, мен ако питате.

Плака искрено, когато: За първи път видях Aerosmith да свирят на живо. Плаках без да спирам, по време на първите четири песни. После пак, когато изсвириха "Dream On".

Когато беше на осем, искаше да станеш: Баскетболистка. По това време спортът беше моят живот и изобщо не мислех, че някого ще спра да играя.

Кога трябва да се пазим от теб: Когато не съм закусила. Ставам страшно докачлива, истинска побойничка, когато не съм хапнала нещо веднага след като се събудя. Това за щастие не се случва често, защото винаги отделям време за здравословна закуска, това е любимото ми хранене през деня.

Направо изперкваш от: Изпъкнали вени и това да усещам нечий пулс, по китките например. Почти щях да се проваля на изпитите си за стоматологична сестра, защото направо щях да припадна, когато трябва да измеря пулса на пациент. Аз дори не мога да го направя на себе си.

Какъв тип бельо не обичаш да носиш: Памучно. То е прекалено семпло и хич не е секси. Дори и когато нося дънки с пуловер или сиучър, винаги си слагам малки секси бикини или нещо от дантела или коприна. Никога не знаеш кой и кога ще види бельото ти, затова не искам да се излагам с нещо, което би носила баба ми.

Никога не си разбирала защо мъжете: Непрекъснато си почесват топките или си оправят оная работа пред хората. Винаги смятат, че е нужно да го правят по средата разговора.

Ако трябва да избираш, с което момиче би се забавлявала "по-така": Мис юли 2011 Джеса Хинтън (бел.авт.: става дума за момиче на Плейбой), Кейт Ъптън, Кат Вон Ди. Въпреки всичко мисля, че Джеса е най-секси плейбойката за всички времена, тя е перфектната жена. Кейт Ъптън има страхотно тяло, а пък естествените ѝ гърди са направо невероятни. Татусите на Вон Ди пък направо ме влудяват, сериозно – толкова са секси.

Песента, която те възбужда: Всичко на Led Zeppelin. Мисля, че няма нужда да обяснявам защо.

Какъв би бил резервният ти план за кариера: С удоволствие бих се преместила в голям град и бих работила като масажистка на, да речем, знаменитости и атлети. Масажите са нещо, което много обичам да правя, тогава защо да не изкарвам купища пари, да пътувам и да се запознавам с нови хора, занимавайки се с това.

Какво научи от бившото гадже: Да не позволявам на мъж да контролира щастието ми и да ми пречи да преследвам мечтите си. Ако го бях послушала, никога нямаше да се снимам за Playboy и никога нямаше да изляза в електронната версия на списанието.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 5
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 21.06.2012 | 12:56
5 Еротични снимки на Стейси Мари тук -http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/46904
от Не е посочен | 18.06.2012 | 14:14
4 Не е кой знае какво.
от Не е посочен | 18.06.2012 | 13:42
3 Непрекъснато си почесват топките или си оправят оная работа пред хората. - голям смях:))
от Не е посочен | 18.06.2012 | 13:27
2 знае какво иска и преследва мечтите си
от Не е посочен | 18.06.2012 | 08:31
1 Доста нахакана мадама, явно умее да се цени, въпреки , че по мое скромно мнение не е кой знае какво, а се чудя и как интелекта и не е на ниво, след толкова много прочетени книги...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ