Официално е – пиенето пречи на секса

21.12.2011, 12:55

   
 
Официално е – пиенето пречи на секса

Или поне на преценката ни относно него. Експерти са установили, че консумирането на алкохол води до безрасъдство, което от своя страна може да ви докара куп проблеми, породени от нагона. Тъй като пиячката усилва желанието за секс, учените са достигнали до извода, че търсачите на усещания са по-податливи към щуротии под въздействието на алкохол.

Съветваме ви, щом не можете да си стоите трезви, то поне да взимате някои предпазни мерки преди да започне алкохолният маратон. Задължително е да си носите презерватив(дори няколко на брой). Освен всичките глупости, които можете да извършите, докато промилите в кръвта ви държат под въздействието си, то една от най-големите е да правите рисков секс.

Точно от такива "щастливи" случки в барове, дискотеки и т.н. броят на хората, потърсили медицинска помощ след това се е увеличил двойно през последните осем години. Едва ли някой от вас би правил секс без презерватив с току-що срещната мадама, но когато сте прекалили с алкохола взема много да не ви пука и сте убедени, че лошото няма да се случи точно на вас. Именно там е и грешката ви!

Лично ние смятаме, че комбинирането на пуклица и жени е абсолютно взривоопасна комбинация, затова сме последователи на следната практика- "Барна ли стъклото, никоя не може да ме има!". Що се отнася до вас – ние можем само да ви даваме съвети, а дали вие ще ги спазвате си е ваша отговорност.

Източник: Mirror

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ