Откраднете Снежанка!

21.12.2011, 15:38

   
 
Откраднете Снежанка!

Идва Коледа и всички тайничко се надяваме да сме били достатъчно послушни, за да може Дядо Коледа да ни донесе тъй желаните подаръци. Дори и ние в редакцията пълна с Div-аци, написахме писмо, с цел да убедим добрия старец в нашата невинност. Стига само да не забележи, че коледната ни елха е от бира, то смятаме, че ще го измамим качествено.

Запитахме се обаче как така добрите момчета трябва да чакат за своите подаръци, а лошите – сами си крадат Снежанки. Или както по-ясно се казва на чист български - "хубавите ябълки прасетата ги ядат". Как така винаги се получава, че ние, които си слушкаме, оставаме сами, а на онези идиоти всички дами им връзват? Не, ние не можем да се примирим с това и поради тази причина решихме да ги изучим като модел на поведение. Не беше кой знае колко интересно, но изводите бяха добри. Абсолютно всеки може да се държи като въпросните лоши момчета-прасета. Започваме!

Светът се върти около тях

Е, не буквално, но поне те така си мислят. Толкова са заети да обичат себе си, че въобще не им пука за другите. Докато един "добър тип" би се притеснявал при вида на гореща мадама, дали тя ще го хареса или не, то при лошите нагли типове, такъв проблем не съществува. Те са нахални, не им пука как ще се развие ситуацията и като за капак – не се притесняват от мнението на другите, сиреч – нямат проблем ако ги унижат публично. Съветът ни е да се държите като тях и да се фокусирате над основната цел – мацката!

Не се притесняват от контакт

Докато добрите момчета се стесняват да направят първата крачка, изчервяват се само при мисълта и се предпазват от това да не ги унизят, то самонадеяните и високомерни мъже нямат никакви задръжки. Те нагло настъпват към нея. Мислят си точно колко време би им отнело, за да започнат да се натискат и колко би било забавно да разхвърлят чаршафите с въпросната мацка. И дори не си и помислят, че могат да бъдат отхвърлени. Ако обаче това стане, те не униват, а просто обявяват "тази кучка" за лесбийка, проблемът не е в тях все пак, как би могъл да бъде. В този ред на мисли, съветът ни е да съберете кураж (и топки), за да настъпите и вие. Ще се изненадате колко приятно ще ѝ стане, когато разбере, че не сте поредният идиот.

Не се цензурират

И все пак, ако сте се осмелили да заговорите мадамата, която сте харесали, то вие продължавате да сте си "нежен". Не в смисъла на "мек", а просто недостатъчно мъжествен. Това е породено от желанието ви да направите добро впечатление. Не ѝ казвате, че я харесвате, а за секс не става и дума. Дори и не се шегувате по такива теми от страх да не бъдете отхвърлени. А трябва да е точно обратното. Жената, колкото и да е странно, е привлечена най-много от силния груб мъжкар. Този, който най-много се перчи, който обижда всички и мачка наред. Сами си правете извода.

Директни са

Колкото и странно да звучи, по-добре е да сте директни, отколкото да измисляте разни неща, които после само ще натоварват мозъка ви. Гадните копелета просто отиват при своята цел и ѝ казват какво искат. Резултатите са 50/50 (ако сте в Русия 70/70) – успех или шамар в лицето. И в двата случая тези типове си тръгват като в първия го правят с мацката, а във втория – към следващата.

Не се пречупват

Нищо, абсолютно нищо не може да пречупи самочувствието им. Независимо колко пъти ще им откажат за една вечер това не ги потиска. Те продължават да опитват и точно това прави стратегията им успешна. Като японски багерчета са – тъпчат си здраво на едно място, докато не се постигне резултат. Не знаем дали е породено от его или прекалено голяма самоувереност, но ефектът е налице. Затова ви препоръчваме и вие да предприемете такава стъпка. Това, че първия път номерът не е минал, не означава, че няма да мине при втори опит. Нито означава, че сте грозни или тъпи. Просто може да не сте попаднали на жена. Постоянство.

За финал трябва да отбележим, че тези съвети, които ви предлагаме, са сила, с която не бива да се прекалява. Ако позволите на такъв тип поведение да стане водещо за вас, то добре дошли на другия бряг – трансформацията от един прекрасен джентълмен в селски идиот е налице. От нас – толкова. Сега отиваме да организираме засада на добрия старец, че ни дължи едни работи от доста време насам.

Източник: Just A Guy Thing

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 28.12.2011 | 22:08
2 Като и гледам зъбките ако бях момче не бих я поискал :Д
от Не е посочен | 22.12.2011 | 22:01
1 Тъпотия.. Този човек е написал как трябва да се държите ако искате кучка за 1 вечер но в НИКАКЪВ СЛУЧЕЙ ако искате сериозно и скромно момиче!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ