Откачени факти за секса в Китай

30.09.2020, 09:45

Тотално не са в ред!

   
 
Откачени факти за секса в Китай

В Китай темата за секса е много чувствителна и май от там идват и проблемите им с пренаселването. Поради този проблем, държавата буквално наднича в спалните на гражданите. Ето още няколко налудничави факти за секса в Китай!

Секс само, ако си на 22 години

Сексът преди брака в Китай е строго съден и хората могат да се женят само на 22 години (за жени - на 20 години). Ако дете се роди от двойка, по-млада от тази възраст, за него ще бъде почти невъзможно да получи документи.

Мастурбирането е лошо

Уебсайтовете за въздържание са популярни в Китай. Много хора вярват, че мастурбацията води до здравословни проблеми и традиционната китайска медицина подкрепя това вярване. В интернет са популярни комикси за "Мистър лоши бъбреци", в които момче разказва как мастурбацията е съсипала живота му и бъбреците.

Самоубийство след изнасилване

Според анкети на сексолози, децата в началното училище вярват, че ако човек бъде изнасилен, той трябва или да се самоубие, или да се ожени за изнасилвача. Децата казват, че ако жертвата не се омъжи за изнасилвача, никой друг така или иначе няма да я вземе.

Лошото сексуално образование

Порното е забранено в страната и почти няма сексуално образование в училищата. Затова много китайци не знаят много прости неща - как да използват презервативи, как да се заразят с ХИВ или дори каква е функцията на вагината. Дори тези, които са посещавали уроци по сексуално възпитание в училищата, отговарят на прости въпроси за секса с повече от 50% грешки, защото във всички тези уроци се казва, че сексът трябва да бъде само след брак и като цяло всичко е лошо. Дори учебник, издаден от държавно издателство, скоро беше забранен.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ