От личен опит: Как разбрах, че ми изневерява

19.10.2020, 13:00

Разкази от истински потърпевши!

   
 
От личен опит: Как разбрах, че ми изневерява

Изневярата е нещо ужасно и не са малко тези, които да я изпитвали на свой гръб. Но винаги е по-добре да разбереш сам и да зарежеш партньора си. Интересни обаче са начините, по коит някои хора установяват, че половинката им изневерява!

Тя си счупи телефона и ме помоли да прехвърля цялата информация от него на нов. Докато правех това, видях куп голи снимки, които тя е правила за друг човек.

Бившето ми гадже живееше с родителите ми и 6-годишната ми сестра. Не бях у дома в продължение на няколко дни. Но въпреки това, тя каза, че в този период е чула него и мен да си говорим в стаята.

Намерих бележника на жена ми. На първата страница имаше план от 10 точки, в който подробно се описваше как ще ме зареже за друг тип. Намалих плана до една точка.

Разбрах, че съпругът ми изневерява, когато банята се запуши. Почистих я сама. От канала извадих кичур червена коса. Аз съм руса.

Колата ми миришеше на цигарен дим. Нито аз, нито жена ми някога сме пушили. Попитах я за това. Тя пребледня. В този момент си спомних всички късни закъснения от ресторанта, в който тя работеше. Тя го прочете в очите ми. И всичко разбрах по погледа й.

Стояхме с мъжа ми в задръстване. Прозорците в колата се замъглиха. На задната седалка имаше чанта, която ми трябваше. Обърнах се да я взема и забелязах отпечатъци на крака и ръце върху стъклото. Така разбрах, че съпругът ми ме изневерява.

Братът на жена ми дойде да се види с приятел за няколко дни. Той дори реши да остане, но моят приятел заподозря, че нещо не е наред. Оказа се, че това е нейният любовник, който живя с нас около месец. Изгоних съпругата си заедно с нейния "брат".

Седях в нощната смяна на работа и получих обаждане от съсед: "Слушай! Бихте ли могли да се чукате по-тихо?. Не мога да спя!".

Сестра ми, карайки съпруга си до работа, забелязала няколко пъпки на гърба му. Нямало време, затова решила да ги изтиска вечерта. Но вечерта вече ги нямало. Кой да знаеше, че любовницата на съпруга ѝ обича да стиска акне.

На мекия килим в банята всичко се отпечатва перфектно и това ми помогна да разбера за предателството. Също така имам навик винаги да го разрошвам, преди да изляза от банята. Тръгнах за около два часа по работа, връщам се - върху килима има отпечатъци от женски крака. По-малки от моите и освен това по-малки от огромните лапи на съпруга ми. Дори не ми се наложи да любопитствам дълго време. Призна почти веднага. Събрах си нещата и си тръгнах. И взех килима със себе си. За всеки случай.

 


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ