Осми март – divи съвети за оцеляване

07.03.2015, 13:40

Мъжката следа в женския празник

   
 
Осми март – divи съвети за оцеляване

Писали сме много за жените, техните навици, нелогични действия и размисли, както и за все по-иновативните им методи да ни изкарат от кожата ни. Истината е, че тези проблеми нямаше да ни вълнуват, ако представителките на нежния пол нямаха наистина огромно влияние над нас – мъжете. И не става въпрос за гигантския чехъл, с който много често ни настъпват и бият по главата, а за подсъзнателния мотив, който кара мъжете да искат да са успешни.

Защо искаме да изглеждаме добре, да имаме хубава работа, нова кола, стабилност? Какво ни мотивира да успяваме, кое ни вдъхновява? Отговорът е един единствен - желанието да бъдем харесвани от жените. Когато ни отхвърлят пък сме свикнали да отваряме div.bg и да търсим успокоение в някой материал по темата.

Сега обаче носим друго послание. Осми март е денят, в който да покажем на жената до себе си, че я обичаме, уважаваме и се радваме, че я имаме, защото без нея щяхме да сме едни по-спокойни хора. А животът не е направен, за да е спокоен. Вие пък, ако навреме четете този материал, ще получите няколко прости, но жизненоважни съвета, които ще накарат половинката ви да се почувства специална на женския празник.

Купете цветя

Най-важното нещо, което трябва да направите - купете цветя. Скрийте ги добре в някой гардероб, шкаф, ракла, чекмедже, долап и т.н. Може да звучи банално, но цветята винаги въздействат положително на нежния пол. Милиони цветя са изгубили живота си, радвайки жените. Учените твърдят, че причината за интереса към откъснати растения е подсъзнателна аналогия на женския мозък с прекършването на мъжкия дух, нещо, което дамите често практикуват в реалния живот.

Закуска

Тази година осми март е в неделя – почивен ден. Това ви дава възможността заедно с цветята, които сте купили, да поднесете и собственоръчно приготвена закуска в леглото. Станете рано – идеята е момичето ви да не разбере какво смятате да правите. Ако всичко мине добре и не сте я натровили с храната, нито пък сте ѝ купили цветя, към които е алергична, логичното продължение на деня се крие в следващата точка.

Секс

Осми март без секс е все едно всеки друг ден без секс – за вас. За нея обаче този празник е свещен и вие трябва да ѝ обърнете цялото внимание на света. Да, цялото. Не очаквайте нищо от нея, а вземете нещата в свои ръце и ѝ го дайте, удоволствието.

Кафе

На вас оставяме избора дали ще пиете следобедното кафе в леглото и ще хапвате сладкиш, ръчно приготвен от вас или ще я изведете на сладкарница. Задължително обаче се погрижете за тази част от деня, защото тя е укрепващият елемент на вашите отношения. В този интимен момент, в който двамата си почивате от предната точка, връзката ви става по-силна, а тя се влюбва още повече във вас.

Вечерта

На осми март са най-важни желанията на жената, не вашите. Ако сте решили да запълните деня ѝ само с вашето присъствие, много сте се объркали. Колкото и добре да сте се справили в предните точки, ще си навлечете гняв, ако я задължите да прекара и вечерта с вас. Бъдете истински кавалери и оставете дамата си да празнува с приятелките си. Ще бетонирате доброто ѝ впечатление, ако лично я закарате до мястото, където е решила да безчинства на празника.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ