Онлайн или лице в лице?

30.11.2011, 10:01

   
 
Онлайн или лице в лице?

Няма спор – онлайн флиртовете и свалки са хит. Ако се "срещате" с някоя мадама онлайн обаче по-добре я поканете на истинска среща по-скоро. Защото ново проучване доказва, че при реалната среща с мацката може да няма и помен от химията, която сте усетили по време на виртуалната комуникация.

Дори човек да си направи списък с качествата, които трябва да притежава идеалната жена за него, този списък няма да значи нищо, когато се видите лице в лице. На хартия или на снимка една жена може да изглежда, че има всичко, което вие искате – да е красива, висока, блондинка или брюнетка (или червенокоса), с идеални мерки, перфектна усмивка, образована, с чувство за хумор и т.н. Но срещата на живо е това, което ще ви покаже дали този идеал наистина е толкова идеален. Изследване, базирано на наблюдението на спийддейтинг с продължителност 6 минути, показва, че при мъжете се забелязва по-висока тенденция към обвързване и междуличностна комуникация при срещата лице в лице.

Това не означава, че онлайн срещите са абсолютно ненужни. Напротив, те са чудесен начин да започнете една връзка. Но просто комуникацията ви с жената, която ви харесва, не трябва да остане само виртуална за прекалено дълго време. Затова не чакайте повече от 1-2 седмици преди да я поканите да се срещнете на живо. Колкото по-рано това се случи, толкова по-бързо ще разберете дали наистина тя има толкова хубаво чувство за хумор, дали усмивката ѝ е толкова пленителна като на снимката ѝ и изобщо дали, когато се видите, химията между вас ще изчезне или ще стане още по-силна.

Източник: Men's Health

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ