Няколко знака, че трябва да скъсате

19.10.2021, 15:00

Кога и как да го направиш?

   
 
Няколко знака, че трябва да скъсате

Всяка връзка е съпроводена от добри и лоши моменти. Случва се да има несъответствия в характерите, дребни спорове, несъгласия и караници. На нея може да ѝ се ходи на разходка в парка, а на теб изобщо да не ти се излиза от леглото. Първия път ще направиш компромис, следващия път е неин ред. Компромисите са част от всяка една стабилна връзка.

Но някои хора просто не са един за друг и това рано или късно си проличава. Понякога различията са непреодолими и усещаш, че мястото ти не е до тази жена. Има няколко знака, които трябва да ти подскажат тъжната истина. Ето кога настъпва правилното време за раздяла:

Отчуждили сте се и почти не си говорите

Вероятно в началото на връзката си сте се чували през пет минути и сте прекарвали всеки свободен момент заедно. Но сега дори не ти пука дали тя ще ти се обади, пък ти изобщо нямаш и намерение да ѝ звъниш.

1869539

Не си представяте съвместното си бъдеще и не го обсъждате

Когато двама души искат да остареят заедно те планират къде ще се намира и къде ще бъде собственият им дом, как ще се справят с живота като семейство. Но ако не планирате нищо заедно, дори и кратко пътуване по време на следващата ти отпуска, значи имаме лоши новини за теб.

Вече не правиш усилия както преди

В началото си организирал всяка среща с огромен ентусиазъм, обсипвал си я с подаръци и си се стараел постоянно да поддържаш страстта. А сега изобщо не ти пука и се чувстваш по-добре лежейки на дивана и гледайки телевизия с бира в ръка.

1869535

Обиждате се

За съжаление в някои връзки този неприятен момент е неизбежен. Преди си я обсипвал с комплименти, а сега се целиш точно в най-слабите ѝ места като теглото ѝ, семейството ѝ и нещата, за които се чувства несигурна. А тя ти отвръща със същото с ругатни по адрес на майка ти и дори мъжествеността ти. Изчезне ли уважението, изчезва и смисълът да сте заедно.

Всяко нещо те дразни и ядосва

Дребните несъвършенства в характерите ви преди са ви забавлявали и са били повод за смях и шеги. А сега от най-незначителната ѝ дума ти иде да счупиш някой стол в стената. Ако преди си намирал странния ѝ смях за забавен, а сега ти се струва крайно непоносим, значи нещо определено не е наред.

Карате се на публични места

Караниците са нещо ужасно, особено, когато нейни свидетели стават хората на улицата. Ако вече дори не ви пука кой ви вижда и чува или какво си мисли, това е сигурен знак, че нещата трябва да приключат.

1869536

Копнеете за независимост

Ако преди си искал да прекарваш всяка секунда с нея, сега нямаш търпение да се отървеш нея и да се прибереш у вас да почетеш някоя книга или да разцъкаш компютъра на спокойствие.

Твърде много тайни

Колкото и клиширано да звучи, доверието и взаимното уважение са най-важните компоненти в една връзка. Ако вече не изпитвате нужда да си споделяте всеки интимен детайл от ежедневието си или усетите, че не можете да вярвате на партньорката си, значи е време да кажете сбогом.

1869538

Сексът е мираж

Вече не е както в началото, не се желаете постоянно, страстта е изчезнала. Има, няма един път в месеца и това е. Явно искрата е изчезнала и трябва да продължите напред.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ