Никога не казвайте тези неща по време на секс

08.07.2016, 18:00

Освен ако не искате всичко да приключи на момента

   
 
Никога не казвайте тези неща по време на секс

Понякога, когато правим секс, мозъкът ни се изключва и започваме да дърдорим всякакви простотии. В повечето случаи празните приказки от възбуда са забавни и симпатични, но понякога издънват цялата работа. Вижте какво не е добре да изричате по време на сексуалния акт, за да не ви отрежат по средата.

"Така харесва ли ти?"

Добре де, ясно е, че трябва да има комуникация, но с подобен въпрос като горния вие издавате своята несигурност, а това може да разколебае и голата дама в леглото ви. Ето един съвет: ако не можете сами да прецените дали на мацката ѝ е готино, то най-вероятно не ѝ е.

"Свърши ли?"

Очевидно отново не сте сигурни дали партньорката ви е доволна от сексуалното ви представяне. Ако не е свършила, този въпрос най-вероятно ще я накара да ви излъже, само и само да сте доволни и спокойни. За да не изпадате в такава ситуация, се научете как да "четете" женското тяло и всеки негов сигнал, за да задоволявате дамите.

"Достатъчно ли ми е голям?"

Никога не задавайте такъв въпрос. Отново ще покажете, че не сте сигурни в себе си и отново ще провокирате дамата да ви излъже, за да не ви засегне. Дори и да имате комплекс, че сте с малък пенис, това не е причина да задавате този абсурден въпрос. Научете се да си служите с вашия член така, че никоя дама да не се интересува колко ви е голям.

"А пък бившата ми..."

Каквото и да кажете, щом изречението започва по този начин, няма как ситуацията да завърши добре. Никой не иска да слуша как човекът, с когото прави секс в момента, е чукал други хора. Да, то е ясно, че го е правил, но не е нужно да разказвате.

"Ще свършваш ли скоро?"

Явно доста сте се отегчили или пък имате някоя важна работа, за която спешно трябва да тръгвате?

"Хайде де, моля те!"

Никога не се молете за секс, защото отново ще се окажете жалък в очите на тази жена.

"Оставил съм ти пари за такси на шкафчето."

Дори и жената да иска да си тръгне, трябва сама да го инициира, а не да се чувства като проститутка, за която сте оставили пари до вратата.

"Обичам те!"

Страстният секс понякога ни кара да говорим глупости и често казваме, че обичаме човека, с когото правим секс.

Да не кажете нищо

Да, не бива да говорите глупости, но не бива и да мълчите като труп. Бъдете естествени и всичко ще ви се получи точно така, както трябва да бъде.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ