Нещата, които губим, когато си хванем сериозно гадже

13.09.2014, 13:02

Неизбежно е просто

   
 
Нещата, които губим, когато си хванем сериозно гадже

По принцип идеята за сериозна връзка не е лоша, защото така хубавите неща се задълбочават, споделяш живота си с човек, когото обичаш, щастлив си и гледаш напред. Да, но и губиш разни неща, въпросът е, че не го осъзнаваш веднага, а след известно време. Няма начин - когато се посветиш на един човек, няма как да продължиш да имаш всичко, което си притежавал и когато си се интересувал само от себе си, нали така? И докато предвкусвате хубавите неща, които ви очакват, не е лошо да се замислите и какво ще загърбите. Ние ви помагаме със следващия списък:

1. Приятелките

Ако запазите добрите си отношения със старите си приятелки, рано или късно вашата половинка ще започне да ревнува.

2. Уикендите

Преди се наливахте с бира и цял ден ходехте гол. Сега приготвяте закуска, гушкате се и т.н. Защото през седмицата нямате време за такива неща и уикендът е единственото свободно време.

3. Обикновените забавления

Още в началото на сериозната връзка губите шанса да флиртувате. Когато един мъж се е посветил само на една жена, той получава "бонус" и някои неписани граници, които не бива да преминава с всички останали жени.

4. Забавленията с момчетата

Преди можехте да правите каквото си поискате. Но ако сега се приберете в 3 през нощта, мъртво пиян и миришещ на цигари, най-вероятно приятелката ви ще се вбеси и ще ви вдигне скандал. Трябва да осъзнаете, че или ще купонясвате заедно с нея, или трябва да очаквате подобни сцени.

5. Леката раздяла

Колкото повече се задълбочават отношенията ви с въпросната девойка, толкова по-трудно и драматично ще се разделите с нея.

6. Финансовата независимост

Често сериозните връзки не са само емоционални, но и финансови, защото двойките започват да споделят всичко. И като се има предвид, че мъжете все още изкарват повече от жените, най-вероятно една част от вашите средства ще "потъват" при половинката ви.

7. Възможностите

Казват, че един мъж е толкова верен, колкото му позволяват възможностите. То е ясно, че всеки мъж с проблеми с егото ще кръшне, за да си докаже, че още става. Но какъв е смисълът да гледаш в "менюто", щом знаеш, че нищо няма да си поръчваш.

8. Личното пространство

Всеки крал има нужда от замък, но когато там дойде и кралицата, нещата стават по-сложни.

9. Идентичността

Колкото повече време сте заедно, толкова повече ще се уеднаквявате. Това е неизбежен процес, който се наблюдява при всички двойки.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ