Нереалната Никол Шерцингер  8 Виж всички снимки

11.08.2011, 14:24

Прекрасна!

   
 

Така. Първо искаме да уточним, че адски завиждаме на Люис Хамилтън и даже малко го мразим. Не е честно бъдещата му съпруга да е толкова секси, заклеваме се! Българските мъже превъзхождат по всички параграфи този дребен, невзрачен човечец. Е, не по абсолютно всички - на пистата не могат да му стъпят и на малкия пръст, колкото и да се перчат по българските пътища.

Така или иначе, ние вече сме се примирили. Никол Шерцингер явно няма да бъде наша. Но това не значи, че не можем да ѝ се любуваме. Преди пет дни излезе официалният клип на новата ѝ песен "Wet", а ние вече сме го гледали близо 200 пъти. Там Никол танцува (как танцува тази жена, не е реално!), пее, а видът ѝ направо ни подлудява.

Може би една част от вас не харесва музиката ѝ, но това няма никакво значение. Никол Шерцингер е прекрасна, освен това е родена на Хаваите. Ние лично не можем да ѝ дадем 33-те години, на които е. Помним я още от времето на лигавата група Pussycat Dolls, където тя съвсем естествено изпъкна и се наложи като вокалистка. Явно и Люис тогава я е забелязал, но нека не говорим за врага. Така или иначе от 2009 г. насам Никол се е отдала на солова кариера, а тя очевидно ѝ се отразява много добре.

Благодарение на Universal Music Bulgaria се добрахме до кадри от снимките на клипа към "Wet". Знаем, че искате и вие да ги видите. Ще ги намерите в нашата галерия.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ