Нейните най-чести изпитания и как да се справите с тях

06.08.2014, 13:34

Къде се крие ключа за палатката?

   
 
Нейните най-чести изпитания и как да се справите с тях

Неизбежно сте забелязали, че винаги щом се опитате да свалите някоя мацка тя неизбежно поставя някакви изпитания пред вас. Те се използват за да бъдат отличени достойните кандидати. Жените обичат да играят игрички и по този начин да разберат дали ще попаднете в "Зоната на приятелството" или в друга, доста по-приятна зона. Вижте кои са едни от най-често срещаните женски клопки, разгледани и обяснени подробно от Div.bg.

"Ти сваляч ли си? Защото изглеждаш като такъв."

Каква е целта ѝ: Както може би вече знаете, жените не харесват свалячите (или поне те така си мислят). С този въпрос тя до голяма степен ще прецени що за човек сте и дали си заслужавате.

Как да се справите: Кажете нещо от сорта на "Опитвам се да срещам нови хора докато съм свободен. Как иначе ще си намеря приятелка?"

 

"С колко момичета си спал?"

Каква е целта ѝ: Да разбере дали сте просто сериен прелюбодеец, но и да открие дали сте достатъчно желан от другите жени и следователно дали си заслужава да се показва с вас.

Как да се справите: Можете да действате по няколко начина. Ако бройката е много голяма, кажете че сте били с между 7 и 12 жени. Ако наистина сте били някъде с толкова – кажете си реалната бройка. Ако се чувствате забавни, можете да ѝ кажете че сте девствени. Тя ще знае че лъжете, но въпреки това е забавен начин да отклоните куршума.

 

"Защо говориш с мен?"

Каква е целта ѝ: Тя най-вероятно е от момичетата, които биват заговаряни от всякакви кретени и иска да види дали сте като тях. Трябва да изпъкнете.

Как да се справите: Обикновените пичове биха казали "Защото си много готина", но ви бъдете различни. Погледнете я в очите и ѝ кажете че ви се е сторила много интересна и искате да я опознаете.

 

"Не давам номера си на непознати."

Каква е целта ѝ: Прави се на недостъпна.

Как да се справите: Тя ви предизвиква за да види дали ще се откажете лесно. Продължете да настоявате с някое остроумие от сорта на "Научихме доста неща един за друг от тазвечершния ни разговор. Как може да твърдиш, че сме непознати?"

 

"Дай ми твоя номер и ще ти се обадя."

Каква е целта ѝ: Сходна с горната. Ако не сте ѝ направили впечатление тя няма да ви даде номер, а дори да го направи, можете да си заложите главите, че не е истински. Ако каже това значи може би ви харесва но все пак ще трябва да се постараете.

Как да се справите: Трябва просто да станете интересен за нея. Говорете си, привлечете интереса ѝ и във връхната точка на разговора кажете нещо като "Налага се да тръгвам, би ли ми дала номера си, а аз ще ти пусна сигнал, за да имаш и ти моя, и ще ми е много приятно да продължим разговора си друг път."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ