Не сте готови за сериозна връзка

21.12.2015, 11:45

Ето ги и доказателствата

   
 
Не сте готови за сериозна връзка

Уж всички искаме сериозна връзка, но като има признаци за такава, често бягаме. Ясно е защо - защото не сме готови за обвързване. Истината обаче е, че колкото повече отлагаме, толкова по-саможиви ставаме и по-трудно ще се престрашим да се обвържем. Ето някои от признаците, че и на вас не ви е време да се задомяваме.

Не виждате никакво развитие

Жената, с която сте в момента, ви харесва, но не се виждате с нея в бъдеще. Нямате представа как би се развила връзката ви, а и май нямате желание за развитие. Изобщо не ви се инвестира в тази връзка - нито време, нито средства.

Предпочитате да взимате, а не да давате

Ако все още поставяте себе си на първо място, не ви се иска да се съобразявате с желанията на жената до вас, а само тя да се съобразява с вашите и не сте склонни на никакви жертви, значи изобщо не сте готови за връзка. Няма начин да не сте чували, че в една връзка непрекъснато трябва да се правят компромиси.

Не сте имали сериозна връзка преди

Може да сте имали много непостоянни връзки, секс за една нощ, секс без обвързване, но това не помага да се изградят взаимоотношения с партньора. Не изисква толкова енергия и посвещаване, колкото сериозната връзка.

1614511

Измъквате се

Всеки път, когато стане дума за нещо по-сериозно, вие се изплъзвате. Обзема ви страх, губите интерес, имате по-важни неща в живота си на този етап. Това са все оправдания, за да не се обвържете.

Били сте наранявани много пъти

Влюбвали сте се в жени, които винаги са ви разбивали сърцето и вече нямате доверие на никого. Правите се на недостъпни, безразлични и непукисти само и само да не ви се случи отново да сте зарязани.

Избягвате запознанство с приятелите и роднините

Не се срещате с приятелите и роднините на жената, с която имате някаква връзка, защото ви е страх, че тя няма да продължи дълго. Не искате да се хабите в запознанство с хора, които вероятно вече няма да видите.

Измисляте си високи изисквания

Когато не сте готови за сериозна връзка, все си измисляте някакви високи стандарти, които настоящата ви половинка не достига. Не е достатъчно красива, представителна, не готви достатъчно добре и т.н.

Мислите само за негативите от това да имате връзка

Не си давате сметка за положителните неща. Съсредоточавате се върху това как една такава връзка би объркала живота ви и разказвате за това на приятели и роднини, за да убедите себе си, че така сте си по-добре.

Искате да сте свободни

Прекалено много цените свободата си и не искате никой да ви я отнема. Не желаете да зависите от никого и не си представяте живота по друг начин. Тогава със сигурност не сте готови за връзка и може би е време да преосмислите приоритетите си.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ