Не на рутината в секса

28.09.2011, 16:11

   
 
Не на рутината в секса

Иска ли ви се да правите повече секс? На повече от нас ни се иска, но понякога (под понякога разбирайте, когато е с една жена по-дълго време) някак доскучава. Нещата никога няма да станат като първия път или първите няколко пъти, но не е безнадеждно – сексът може да възкръсне. Изглежда просто на пръв поглед ако не допускаме следните грешки:

 

Възприемаме секса като състезание

Какво да променим: Отделете повече внимание на жената и тялото ѝ. Преди да преминете по същество, фокусирайте се върху бедрата ѝ и коремчето. Дайте малко повече галене, целуване и т.н. заиграйте се, че иначе за бързата работа и майстора я знаем приказката.

Часът и мястото на срещата са известни

Какво да променим: Може и матракът да ви е много удобен, но стига вече! Ще се върнете да спите на него довечера. Защо трябва само там да правите секс. По-добре я изненадайте и я заведете в гаража например, на задната седалка на колата. Като кратко завръщане в ученическите години, когато за първи път се проявявахте като изследователи в секса.

Ясно е какво има за предястие

Как да го променим: За предварителната любовна игра става дума. Ако винаги правите едно и също нещо, не се чудете, че тя не е възбудена. Представете си, че жена ви всяка вечер ви дава царевица за предястие. Колкото и да обичате царевица, в един момент ще ви омръзне и няма да искате да я ядете поне няколко месеца. Така че редувайте и разнообразявайте. Царевица, грах ... сещате се.

Първите движения

Как да ги променим: И те винаги се повтарят. Тя ви сваля ризата, вие ѝ сваляте сутиена. Колко тривиално! Завържете ѝ ръцете поне веднъж. Нека прояви малко въображение. 

Първо телевизия, после секс

Как да го променим: Четете ѝ книга. Сериозно. Може еротична, може и да не е еротична. Но тази интимност всъщност я кара да се фокусира върху гласа ви. Колкото по-дълбок и плътен е той, толкова по-добре. Разбра ли сега, Бари?

Държането на ръце

Как да го променим: Не е задължително само да си държите ръцете и да вплитате пръстите си. Можете да я галите по врата например, да я масажирате и всякакъв друг допир ще свърши същата работа. Демонстрирайте желанието да я докосвате, това определено ще ѝ хареса, а и от желание, към желание, към действие!

Ние сме много благодарни на Men's Health за ценните съвети и вече с нетърпение очакваме да се приберем и да започнем да тестваме дали триковете работят. За целта сме си подготвили малко музика на стари, но златни банди. "Sleeping In My Car” май ще свърши най-добра работа, докато спускаме седалката на автомобила. Дано само този път баща ѝ не ни свари на местопрестъплението!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ