Не говорете със секси жени!!!

14.09.2011, 17:52

   
 
Не говорете със секси жени!!!

Има много неща, които могат да намалят умствените ни способности значително, като например да пушим трева, да слушаме словоизлиянията на Албена Вулева или религиозно да следим "Листопад" (и "Перла" става).

Сега към списъка със затъпители влиза и абсолютно неочаквана от нас дейност: разговор със секси момиче. Сигурно и вие не сте очаквали да чуете, че комуникацията (или поне опитът ви за такава) с онази секси мацка от предишната вечер е убила няколко хиляди мозъчни клетки. Толкова старание за нищо...

От университета Радбауд в Неймеген, Холандия провели специално проучване върху група флиртаджии. Те тествали когнитивните функции на мъжете веднага след закачливия им разговор с група жени и нека ви кажем, че нашият пол не се е справил блестящо. Дори е съвсем далеч от блестящото представяне. Оказва се, че разговорите помежду им показали много по-добри резултати в сравнение с тези, постигнати при когнитивната задача, обвързваща мъжете в разговор с жени.

Всички знаем причината. Може би работата е там, че когато говорим с някое секси създание, доминиращият фокус се върти около това, как да я превърнем в поддържащата героиня в секс-записа ни, за който мечтаем, а не пада върху каквато и да било активност, изискваща мозъчна сила.

Достатъчно интересно беше да разберем, че с колкото по-сексапилна жена говорели тестваните мъже, толкова повече се влошавали когнитивните им функции. Нивата на сексуалната възбуда при мъжете не били тествани, но нашата хипотеза е, че мъжете, които показали най-лошите резултати, са тези, които не са "овършавали" от доста време.

Изводът на историята: Избягвайте сексапилните жени преди важни изпити, срещи и интервюта, точно както избягвате тъщата.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 17.09.2011 | 23:13
1 преди важни изпити, срещи и интервюта не избягвайте тъщата...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ