Най-шокиращите и странни секс рекорди

11.10.2016, 11:15

Шок и ужас!

   
 
Най-шокиращите и странни секс рекорди

Светът на секса освен много хубав, понякога може да бъде и доста интересен, а в някои случаи и откровено странен. И тук не говорим за извратената част на порно жанровете и човешките желания (за нея дори не искаме да си мислим), а за реални рекорди, за които не се бяхме замисляли. Наистина са любопитни. Вижте ги:

- Първият публичен дом е бил построен още в древна Елада през 549 пр.н.е.

- Най-много полови актове за едно денонощие е извършил порноактьора Джордж До, задоволявайки 55 жени. От страна нежния пол рекордьорката е колежката му Лиза Спаркс, която за един ден се е отдала на 919 (!!!) мъже.

- Най-големият публичен дом е бил построен в Сан Франциско през 1899 г. Той се е казвал "Нимфа" и е имал 450 стаи. Този рекорд не е подобрен и до днес.

- Рекордът на "Гинес" за най-дълга целувка в света принадлежи на тайванската двойка Екачай и Лаксана Тиранарат, които са издържали 46 часа, 24 минути и 9 секунди.

- Най-скъпият порно филм за всички времена е "Калигула" от 1980 г. Бюджетът му е надхвърлил 17 мил. долара, което за онези времена е било много дори и за холивудска продукция.

- Най-големият нудистки плаж се намира във френската провинция Лангедок. Той се нарича Domaine de Lambeyran и в хубави дни е поти запълнен с голи тела. Площта му е 3,4 квадратни километра.

- Най-дългият регистриран пенис в света е на 40-годишният американски актьор и сценарист Джон Фалкон - 34 см. във възбудено състояние.

- Най-голямата порнографска колекция се намира в Института за изучаване на сексологията в Сан Франциско. В нея има над 80 хил. книги и 150 хил. филма, както и множество плакати, игрални карти и други порнографски джунджурии. Колекцията се събира с чисто научна цел.

- Хирургът, извършил най-много операции за смяна на пола, се казва Стенли Байбър. Благодарение на ръцете му 3000 мъже са станали жени, а 304 дами са попълнили редиците на силния пол.

- Най-младата майка в света е 5-годишната перуанка Лина Медина, която на 14 май 1939 г. ражда здраво момченце с тегло 2,7 кг. Все още не е известно как момичето е успяло да забременее. Предполага се, че се е случило по време на масово тържество на перуански племена (в каквото Лина е израстнала), които обичайно завършвали с оргии.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ