Най-умните порно звезди

23.02.2016, 11:01

Има такива

   
 
Най-умните порно звезди

Сигурно познавате схващането, че порно звездите са празноглави кукли, които надали имат образование. Това схващане обаче е невярно, особено когато става дума за някои порно звезди. Срещнете се с умниците в порното.

Рон Джереми

Да, Рон Джеръми не е много привлекателен, но е зведа в порното, а освен това е един от най-умните порно актьори. Той има магистърска степен по Специализирано образование и е преподавал този предмет в Ню Йорк. Освен това е класически музикант и цигулар. В Youtube можете да видите и негови изпълнения на пиано.

1654250

Ей Джей Бейли

Шотландката има магистърска степен по антропология и по музейни науки, учила е в същия университет в Шотландия, в който е учил и принц Уилям.

1654258

Тера Патрик

Освен че е една от най-известните порно звезди, Тера Патрик е дипломирана медицинска сестра и е завършила микробиология и е сертифициран парамедик. Издала е и доста популярна книга с мемоари, а е и собственик на продуцентска компания.

1654254

Ти Джей Харт

Тази мадама има три дипломи по психология, социология и изкуства. Завършила е и образование за деца в университета в Колорадо.

1654255

Shy Love

Тя завършва гимназия на 16 години, а висшето си образование, нещо свързано с данъци и такси - до 25 години. Сега има агенция за компаньонки.

1654333

Лори Уолъс

Тя е бивш политически журналист с колонка в списание Hustler. Завършила е политически науки и немски език. Докато учи в George Washington University е забелязана от модна агенция и явно е решила да направи кариера в порното.

1654252

Лорелай Лий

Има магистърска степен по творческо писане от New York University и дори има награда за млад талант за писанията си.

1654262

Саша Грей

Тя има IQ 140, няма с какво толкова да се похвали откъм образователен ценз, но е доказала, че е талантлива.

1654251

Нина Хартли

Тя е уважаван деец за женските права, част от борда на директорите на алианс, който се бори срещу сексуалните репресии, има и диплома за медицинска сестра от университета в Сан Франциско.

1654253

Ейша Карера

Карера е била дете-чудо, свирила е няколко пъти в Карнеги хол още преди да навърши 15 години. На 16 вече преподава английски в Япония, учила е японски език и бизнес науки, но не завършва. IQ-то ѝ е 156, на Айнщайн е 160.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ