Най-умните порно актриси

13.11.2015, 10:30

Сериозно говорим

   
 
Най-умните порно актриси

Най-накрая ще разберете кои от порно актрисите решават задачи по квантова физика между дублите. Ще ви ги напишем на английски, за да ви е по лесно да ги намерите в нета после (знаем, че ще търсите). Eто ги.

1. Lorelei Lee

Мила и много способна завършила студентка от Университета Сан-Франциско. Лорелей Лий взима допълнителни курсове по журналистика и литература в Ню-Йорския университет. Пише предимно индустриални текстове и приказки за възрастни. Ли търпи критики и от двата фронта - интелектуалците се чудят какво прави в порното, а порнографите защо все още не е защитила докторантура.

1596413

2. Lisa Sparks

Лиса Спаркс поставя световен рекорд като прави секс с 919 мъже в един ден по време на еротичен фестивал в Полша през 2004 година, но освен това тя има и магистърска степен по "Мултимедия и бизнес". Също така успешно управлява онлайн бизнес, който няма нищо общо с порното.

1596412

3. Annie Sprinkle

Това на вашето внимание е първата жена, защитила докторантура в порно индустрията. Вярно, името на университета е малко озадачаващо - "Институт по задълбочено изследване на човешката сексуалност". Каквото е.

1596410

4. T.J. Hart

Има три висши - по социология, по психология и по изкуства. Освен това е член на олимпийския отбор по плуване на Америка от 1988 година.

1596411

5. Asia Carrera

Коефициентът на интелигентност на тази прекрасна азиатка е 156. Свири на 3 музикални инструмента (музикални казахме) и е изучавала бизнес и японски език.

1596414

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ