Най-странните порно сценарии

26.01.2016, 13:00

Всичко ли в този свят ни възбужда?

   
 
Най-странните порно сценарии

Да, порно филмите имат сценарии. Да, някой мисли сюжет, завръзка и развръзка. Е, така де, тя развръзката е ясна на всички, но явно е необходима и щипка кинаджийски талант, за да може нещата в съответния порно филм да "звъннат".

Готови ли сте да прочетете едни от най-странните сценарии на порно филми? След като ние го сторихме, светът ни се преобърна... няма такава идиотщина!

1. Мъж спи с вещица и тя го проклина да прави секс с още 100 жени за 24 часа или членът му ще падне. В ъгъла на екрана има брояч...

2. Космически кораб се разбива на Земята и женските извънземни са съкрушени от смъртта на капитана им. Единственият начин да се справят с мъката си е да си спретнат една лесбийска оргия.

3. Мъжът издава животински звуци, а жената трябва да отгатва кое животно е, за да го накара да свърши.

4. Снежанка и седемте джуджета: Снежанка, естествено, е супер яка мацка, а седемте джуджета яко са се разгонили...

5. Една дама отива на лекар, защото има някакъв израстък на врата. Лекарят поглежда нещото и за обща изненада то се оказва вагина. ШОК! Е, докторът прави онова, което всеки специалист на негово място би направил, ако открие подобна биологична аномалия...

6. Мъж работи като продавач на хартиени кърпи и ходи от врата на врата. Той убеждава една дама да ѝ демонстрира качествата на продукта, който предлага, като... изчисти нея самата.

7. Едуард Ножиците, но с разликата, че в случая на мястото на ножиците има пениси. И, О, ДА! Положението е страшно!

8. Двойничка на Кейти Пери прави секс с мъж, облечен в костюм на Елмо.

e60342eb-4e56-fe79-9601-a6e1875b2c75

9. Филм, в който всеки плюе в устата на другия.

10. Пародия на "Ловци на митове", която се казва "Ловци на милфове".

11. Начална сцена: Двойка седи в двора на къщата им, любувайки се на лимоновото дръвче и говорейки си как не искат никоя ку*ва да идва да им краде лимоните. В същото време яка мацка завира лимони под мрежестата си рокличка...

12. Жена се самозадоволява в пещера със свещ. Финалната сцена включва експлозия на входа на пещерата, след като жената е осъзнала, че не държи свещ, а... пръчка динамит.

13. Една жена се събужда сутринта и си прави кафе. После решава, че е прекалено силно, но няма мляко в хладилника. Налага се да "издои" все още спящия си мъж, за да си набави сметана.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ