Най-странните места, на които мъж е заклещвал пениса си

10.05.2016, 10:30

Не правете това у дома!

   
 
Най-странните места, на които мъж е заклещвал пениса си

Със сигурност докторите в Спешното имат повече какво да кажат по въпроса от нас, но и ние сме попадали на истории, в които някой мъж, вероятно в отчаян опит да увеличи пениса си или просто да се самозадоволи, е заклещвал инструмента си. На вероятни и невероятни места.

Във вагина

По принцип това е място, където е удоволствие за един пенис да влезе, но не и да се заклещи. За това си има медицински термин. Наскоро се случило на една латино двойка влюбени, които решили да правят воден секс в Средиземно море. Това причинило спазъм във вагината на момичето, която "захапала" члена на момчето и двамата "свършили" в Спешното, където докторите трябвало да ги разделят.

1702638

В метална тръба

Това се случило на един мъж в Саутхемптън. Добре че пожарникарите разполагали с флекс, та седем от тях помогнали на човека да освободи органа си от тръбата, след като докторите не успели да направят нищо по въпроса. Не ви ли звучи като най-гадния сценарий за порно, съществувал някога.

1702634

В прахосмукачката

Чували ли сте историята за джуджето и прахосмукачката? Наистина има такава. Даниел Блекнър случайно залепил тръба на прахосмукачка за пениса си, докато изпълнявал някакъв странен номер на сцената. 

1702639

На автобусна спирка

Това се случило на един мъж в Русия. Той се опитал да се изпикае до спирката, но било страшен студ - около минус 30 градуса и му замръзнал. Парамедиците го оправили с топла вода, но му забранили да ползва обществен транспорт.

1702635

В тостер

Всички познаваме по някой откачалник, който, ако е пиян, би чу*ал всичко. И тостера. Може и да не ви се вярва, че има чак такива хора, но случаят е записан в аналите на Пожарната в Лондон. Оттам призовават хората да проявяват разум и да престанат да си пъхат атрибутите в кухненски уреди.

1702633

В гайка

Сигурно има мъже, които много страдат заради големината на пениса си и по всякакъв начин се опитват да го направят по-голям. Дали има логика да си го навираш в гайка с тази цел, не, но отчаяните хора са готови на отчаяни действия. Като един мъж от Малайзия, който обаче в това време получил ерекция и заклещил инструмента си в гайката.

1702636

В пейка

Отново новини от азиатските страни. Защо ли? В Хонконг един мъж, който отишъл на церемонията по откриването на Олимпийските игри, видял много привлекателни дупки в една пейка в парка. Явно решил да си го вкара в една от тях, но се заклещил. Хората, дошли на място, трябвали да отсекат парче от пейката, за да могат с него да придвижат човека до болницата. След 4 часа той бил свободен, но липсва информация дали следващия път ще посегне на по-големи дупки, като олимпийските кръгове например.

1702640

В басейна

Тази конкретна история за заклещен пенис идва от Флорида, но на практика може да се случи във всеки басейн. Така е, когато тези дупки в басейните са толкова неустоими.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ