Най-популярните сексуални фантазии, изразени в проценти

30.04.2015, 17:03

Доминация, бой и секс със заспали хора

   
 
Най-популярните сексуални фантазии, изразени в проценти

Този, който е измислил секса, е голям човек! Сетил се е човекът, трябва да му го признаем, но дали е предполагал какво развитие ще претърпи най-удовлетворяващият емоционално и физически междучовешки акт? Явно в един момент традиционният нормален секс омръзва на хората и мозъците им започват да работят на мръснишка честота, която насочва мисленето им в меко казано нестандартна посока. Проучване установява най-популярните сексуални фантазии и ги представя в проценти. Вижте:

Сексуална доминация

Силата винаги е била секси, но чак толкова ли е популярна тази фантазия? Явно да, защото според проучването, 46,7% от жените и 59,6% от мъжете си мечтаят да са играчка в ръцете на партньора си.

Секс на публично място (офис, публична тоалетна)

Оказва се, че тази фантазия владее почти еднакво мъжете и жените. Проучването по темата показва, че 81,7% от жените и 82,3% от мъжете мечтаят да правят секс на място, различно от нечий дом.

Секс с някого, различен от съпруга или съпругата

66,3% от жените и 83,4% от мъжете страдат от сексуалната фантазия да бъдат с мъже или жени, различни от законните им половинки.

Секс с непознат

Класическа фантазия, която според същото проучване е завладяла 48,9% от жените и цели 72,5% от мъжете.

Публичен секс пред много хора

Сред популярните сексуални фантазии на мъжете и жените се нарежда и "любовта" на публично място пред други хора. От тази мисъл се изкушават 57.3% от жените и 66,1% от мъжете.

Завързване с белезници, колани, камшици, свински черва и т.н.

Цифрите говорят сами: 52,1% от жените и 46,2% от мъжете искат да бъдат завързани по време на секс.

Секс с повече от три момичета

Тройките май вече не са толкова модерни. Резултатите от изследването на популярността на тази фантазия не са изненадващи – 24,7% жени и 75,3% мъже желаят да правят групов секс с повече от три момичета.

Секс с повече от трима мъже

Доста непопулярна фантазия – само 28,3% от жените мечтаят да бъдат обладани от повече от трима наведнъж. Процентът за мъжете е 13,1. Не е добре, че въобще е отчетен мъжки процент за тази фантазия.

Секс пред камера

Една от популярните фантазии сред мъжете и жените е записването на интимните преживявания на камера. От това се възбуждат 31,9% от жените и 43,9% от мъжете.

Секс с предмет

Разликата в процентите на мъжете и жените е доста малка и не сме сигурни дали това е добре или зле.

Жени: 26,3%
Мъже: 27,8%

Секс с пиян, заспал или човек в безсъзнание

Няма как класацията да мине и без извратени фантазии, граничещи с фетиш. Макар и процентите да са малки, има хора, които мечтаят да правят секс с някого, който не знае, че прави секс. 10,8% от жените имат тази фантазия, която от своя страна е популярна сред 22,6% от мъжете.

Уриниране върху партньора

Завършваме с тази "златна" по своята същност фантазия, която е популярна едва сред 3,5% от жените и 8,9% от мъжете.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ