Най-опасните секс пози

06.02.2017, 14:15

Водят до загуба на достойнството

   
 
Най-опасните секс пози

Не е съвсем обичайно да се пребиеш или нараниш, докато правиш секс. Но причина за травми винаги има, като най-честата по-скоро е мястото, на което го практикувате, отколкото самите пози. Но все пак има позиции, които директно биха ви изпратили в болница. Ако решите да се правите на жребци ви съветваме да сте много внимателни.

"На плота"

1853813

Много спонтанно, много романтично, но и много опасно. Прекаленият ентусиазъм и твърде енергичните движения могат да доведат до разкъсвания и фрактури на пениса. Ако дори само за момент за отпуснете, можете директно да се сбогувате с мъжкото си достойнство.

Облегната назад ездачка

1853814

Тук атрибутът ви е поставен в доста неизгодна позиция. Ако упражните прекалено голям натиск, пенисът ви може да се "разтегне" подобно на коляно. Състоянието води и до усложнения и може да направи сексът невъзможен за вас.

Краката горе

Всяка една поза, при която мъжкият полов орган се оказва напълно отвън, а веднага след това-отново вътре, може до доведе до счупване на пениса. Да, напълно сериозни сме!

Изправени

1853811

Ако не сте професионален акробат, тази поза определено не е за вас. Води до сериозни болки в гърба. Не ни се мисли какво би станало, ако случайно залитнете, което при тази поза е твърде вероятно. А още повече, ако изпуснете жената...

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ