Най-накрая излязоха данните: Кое порно най-много възбужда

08.06.2016, 16:30

Край на спекулациите

   
 
Най-накрая излязоха данните: Кое порно най-много възбужда

Порталът Vice и Pornhub се заеха да разкрият една от най-големите мистерии на последните години. Чрез научна безпогрешна статистика от един от най-големите порно сайтове в света Pornhub и няколко анкети от Vice, всичко стана ясно. Ето я и цялата истина.

Ако вземем за основа средното време, което потребителите на порно сайта прекарват в него - 9 минути и 20 секунди, както и тематиката на преглежданите филмчета, виждаме определена зависимост. Клипчетата с тематика "Възрастни мъже - тийнейджърки" се гледат средно 11 минути и 20 секунди, което е цели 113 секунди повече от средното време, прекарвано от потребители в сайта.

1722342

След тях се нареждат филмите със зрели жени (10 минути и 38 секунди), гей порно (10 минути и 36 секунди), любителско порно (10 минути и 19 секунди).

Другите жанрове имат по-малко средно време. Например, филмите с анален секс се гледат средно по 9 минути и 13 секунди, видеото с кунилингус - 9 минути и 6 секунди. Ето и пълната таблица.

1722344

Като следваме елементарна и лесна логика става ясно, че клиповете с рижи момичета се гледат най-кратко, което ги прави най-възбуждащи и довеждащи до най-бърз оргазъм. След това се нареждат нърдовете, хентай, студентки и момичета с малки гърди и прочие.

Професорът по медицина от Университета в Индиана обяснява това като най-банална физиология. Най-младите и плодородни момичета подсъзнателно се струват на мъжете най-сексапилни.

Явно всички си падат по червенокоски, а митът за блондинките е тотално разбит.

1722346

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ