Най-жалките поводи за секс

16.06.2016, 14:30

Очевидно хората изобщо не се уважават

   
 
Най-жалките поводи за секс

Попаднахме на сайт, в който разни потребители са си признали най-жалките причини, поради които са правили секс с някого. Сега, разбираме, че понякога човек здраво го закъсва, дълго време стои на сухо и е готов на всичко, за да топне чушлето, но все пак трябва да има някакви граници. Е, при тези герои граници няма и са готови да се унижат или да унижат друг човек, само и само да се онодят.

1. Понеже не бях в настроение да споря с приятелката си повече и знаех, че като се караме, се възбужда яко, я натиснах и се изчукахме. Ето така не се решават проблемите в една връзка.

2. Той ми обеща кюфтета. Отидох у тях, но нямаше кюфтета. Но пък имаше огромен член.

3. Стана ми жал, защото никой не го харесваше, затова спах с него. Това беше най-скапаният секс в живота ми.

4. С една приятелка решихме да правим секс, за да видим какво ще стане. Това тотално развали приятелството ни. Тя започна да си пада по мен. Аз не исках връзка. И така.

5. Спах с нея, защото беше майката на бившата ми приятелка.

6. Бях пиян на един купон и момичето, което го организираше, избра мен да ѝ помагам със сандвичите. Реших, че трябва да ѝ се отблагодаря и спах с нея.

7. Тя ме изненада гола в стаята. Не ми даде сърце да ѝ кажа, че не ме възбужда, затова се насилих да правя секс с нея.

8. "Здрасти, моята приятелка-разпоретина иска да прави секс с теб" ми каза една позната. Изобщо не се замислих.

9. Успокоявах една приятелка, която беше много зле емоционално. След като обясни какъв тотален провал е, стигна до момента с оплакването, че е грозна и никой не я харесва. След като ѝ казах, че това просто не е вярно и е прекрасна жена, тя обърна ситуацията и настоя да правим секс. На мен изобщо не ми беше до това, но прецених, че ако ѝ откажа, тотално ще я съкруша.

10. Тя ми направи пържола.

11. Най-добрият ми приятел навърши 16. Аз бях вече на 17. Отнех му девствеността, защото бях забравила да му взема подарък.

12. Вече бях спал и с двете ѝ съквартирантки, така че реших, че е редно да го направя и с нея.

13. Когато бях млад, имах една приятелка, която беше наистина много грозна. Нямах никакъв сексуален интерес към нея и я приемах изключително и само като приятелка. Една вечер бяхме на бар, тя се напи и ми призна, че си пада по мен и иска да правим секс. Казах ѝ, че аз не искам и тя се разплака. Каза ми, че много добре знае, че е грозна и че никой никога няма да иска да е с нея. Опитах се да я успокоя, както би направил всеки приятел, а тя буквално ме нападна. Разкопча ми панталоните и започна да ме язди. Това беше може би най-странният секс, който съм правил и мисля, че не я целунах нито веднъж. Тя беше девствена и това скапа нещата още повече. След като свършихме, си спомням, че ѝ казах "Извинявай" и я закарах до тях. После тя се опита да се свърже с мен няколко пъти, но аз повече не можах да я погледна.

14. Това беше последната жена, с която спах, преди да срещна годеницата си. Не беше много хубава, но аз бях пиян и разгонен, а и тя ме хвана за пакета, така че реших да се пусна. Отидохме у тях, заедно с нейния съквартирант, който също беше в бара. Започнахме да се натискаме в нашата стая и когато стана горещо, осъзнах, че тази жена много крещи. Цялата къща ни чуваше какво правим. По едно време този пич, с когото се бяхме прибрали, започна да удря по вратата и да крещи какво правим и да сме по-тихи. Момичето изведнъж се сепна и каза: "Леле, какво правят. Та аз излизам с този мъж!". Умрях от срам. На следващия ден писах на пича, че много съжалявам за случилото се.

15. Правих секс заради бургери. Един приятел ми написа, че прави бургери и аз му написах да ми донесе два. Той дойде, но не носеше нищо, защото решил, че искам да спя с него. Е, спах с него, но малко му бях ядосана.

16. Тя ми каза, че ако не правя секс с нея, ще се самоубие. Бях млад и наивен, затова се съгласих.

17. Правех секс с нея, защото се държеше лошо с мен и смятах, че така ще я успокоя.

18. Мързеше ме да му направя свирка, затова спах с него.

19. Ами той много любезно си поиска и нямаше как да му откажа.

20. Спах с момиче, за да убедя приятелите си, че не съм гей.

21. Спах с една, за да се добера до по-готината ѝ приятелка.

22. Нямаше къде да спя и правих секс с една жена, за да пренощувам при нея.

23. Беше шофирала много дълго време, за да ме види и реших, че си е заслужила секса.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ