Най-бруталните бележки за раздяла

01.07.2014, 12:06

Мило, нещо не върви...

   
 
Най-бруталните бележки за раздяла

Не познаваме човек, който иска да разбере някаква важна новина посредством бележка. Ако бяхме в шести клас, това може би щеше да ни се стори нормално, но сред порасналите хора вече е недопустимо да казват важни неща чрез листче. Да, ама не. Оказва се, че много от нас предпочитат да "скъсат" с някого чрез лист с написан текст. И то не нещо сърцераздирателно, с което да умилостивят вече бившата половинка, а с текст, който едва ли някой е очаквал. Предлагаме ви да видите няколко особено брутални бележки, които различни хора са използвали, за да се разделят с други хора.

1. Скъпи Самуел, съжалявам, но не можем да продължаваме нашата любовна афера, защото си плешив, а аз не харесвам плешиви мъже. Надявам се, че пускам тази бележка под правилната врата. Благодаря за приятното изкарване.

1324200

2. КЪСАМЕ

1324196

3. Дженифър... ще се омъжиш ли за мен... шегувам се... късаме... имаш шест дни да се изнесеш.

1324201

4. Дан, напускам те заради Гари. Дрехите ти са у майка ти, смених ключалките. Съжалявам, че го правя на Свети Валентин. Лора

1324195

5. - Имай предвид, че като се прибера ще скъсаме.

- Ами добре. Точно си мислех, че не е лошо да си дадем малко почивка.

- Джена??? Аутокоректорът ми се включи - имах предвид, че ще те скъсам, а не че ще скъсаме. И сега ми казваш, че си ок с това.

- Е, да, малко странно се получи...

1324198

6. Бренда:

Нещата не се получават. Ти го знаеш. Аз го зная. Изнесох се. Чао. М.

П.П. Взех и кучето. Той те мрази.

1324197

7. Скъпи Дейв, не знам как да ти го кажа по друг начин - късаме. Когато миналата седмица каза, че ще гласуваш за МакКейн, мислех, че се шегуваш. Но когато после го каза пак и после, когато заяви, че Пейлин е "изключително квалифицирана", ми идваше да повърна. Знаех, че си глупав, но не и че си малоумен.

Освен това те лъжа. Нали знаеш как си мислиш, че ти е голям и винаги искаш да ти казвам, че ти е голям? Не ти е голям, Дейв. Съжалявам, че те лъгах.

Ще ми се да можех да ти кажа, че искам да си останем приятели. Но не искам.

1324199

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ