На мястото на всяко ребро - цица

02.09.2011, 17:47

   
 
На мястото на всяко ребро - цица

"Искаме цици! Искаме цици!" Това скандират с действията си от няколко години пощурели жени и мъже. Жените искат да ги носят, мъжете искат да ги мачкат, да ги целуват, да са тяхна собственост, обаче усещат ли ги – не знам. Искат силикон, ботокс, хиалуронова киселина, ринопластика, ноктопластика, пластика. Жените искат да бъдат сексапилни, предизвикателни, искат да махнат всичко излишно от себе си. И на жените, и на мъжете излишни са им целулиът, коремът, бедрата, разумът. Бащи и други мъже подаряват на дъщерите и жените си силиконов бюст за завършването на училище, за бала, за годишнина от сватбата или просто така – да имат какво да си носят. Навсякъде светят табели, изникват ти бутони с промоции на силикон. Всикчи се грижат за теб, искат да те обезкосмят, фризират и гримират, да те заведат при пластичен хирург, за да те направи по-красива. Нямаш време да се колебаеш дали искаш или не, защото утре вече промоцията ще е свършила и вместо исканите по 450 кубика силикон във всяка гърда, ще получиш само по 200 кубика за тази цена. А ето го, той – мъжът, който те обича, вече е извадил портфейла и иска да плати за тоя бюст.

От две години постоянно ме преследва един кошмар:

Отивам при хирурга и му казвам:

- Докторе, имам нужда от някои корекции. Трябва да ми отстраните...

- Разбира се, разбира се, зная какво искате – прекъсва ме той – но трябва да отидете при един мой колега. Много е добър. Ще ви направи каквито пожелаете корекции. Виждам, че имате нужда. Сега могат всичко да ви отстранят и всичко да ви присадят. Нямате никакви проблеми. Могат даже, ако искате, да вземат от бедрото ви и мъж да направят. Като ви гледам бедрото, доста мъже могат да излязат от него – ха-ха-ха.

Докторът бил и с чувство за хумор. Подава ми телефонен номер и адрес. Не губя време и тичам при пластичния. При кой – всеки знае: "Красотата е симетрия. Благодаря ви, д-р.....".

Влизам в кабинета и му казвам:

- Докторе, имам нужда от някои корекции.

- Нямате проблем – веднага се намесва той – по-голям бюст? Да. Ако искате можем пък малко да го поорежем, да го повдигнем, да поставим силиконови импланти. Имаме топковидни, капковидни... Можем да ви махнем две ребра и на тяхно място да ви сложим силикон...

- Но, докторе, аз искам да ми премахнете...

- Аааа, да, можем да ви премахнем целулита, да повдигнем дупето. Мъжът ви много ще го хареса.

- Но, аз искам да ми махнете...

- Да, лицето, няма проблеми. Можем да ви смалим носа, да го посвием малко, да опънем очите, да сложим хиалуронова киселина в устните. Тя е много актуална. Прави устните плътни, големи. Красота! Напълно безвредна е, изпарява се и след време идвате пак да ви сложим. Много лека процедура.

- Наистина?! Можете да направите всичко това!

- Можем да ви направим трапчинки ако искате. Можем и много повече. Имате ли сексуални проблеми? Ако искате и на мъжа ви можем да му направим операция за уголемяване на члена. Всичко е описано със снимки в каталога. Ето, вижте!

- Но, докторе, аз искам да ми премахнете съвестта и способността да мисля. Може и част от зрението, защото не мога да гледам толкова много съвършени жени и мъже, които тичат след тях.

- В такъв случай трябва да отидете при един мой приятел - психиатър. Той ще ви оправи. Ще ви лекува два-три месеца и после отново ще ви прати при мен. Тогава вече ще си искате силикона, ботокса и хиалуроновата киселина.

После се събуждам, оглеждам несъвършената си мутра в огледалото - никакъв ботокс, никакъв силикон и се чудя кога ще стана достатъчно руса, за да преценя, че не може повече да бягам от силиконовата съдба на всяка жена и ще легна под ножа.


Преди седмици силиконовите импланти на едно момиче "се разляха" в гръдния ѝ кош, докато летеше със самолет, защото нейният приятел ѝ наредил да пътува от София до Варна малко след операцията за поставянето им. Мъже, преди да накарате жените си да направят нещо подобно, имайте предвид, че те не са просто пластмасови кукли, с които можете да си играете. Те също са хора. А откога стана модерно хората да са направени от силикон?!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 03.10.2011 | 15:53
1 много добро!!!!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ