На жените не им достига оралният секс

16.03.2016, 15:00

Доказано от науката!

   
 
На жените не им достига оралният секс

Изследователите от Центъра за сексуална информация на Канада, начело с доктор Александър Макем, провели анкета, която разкрива плашещи истини. Оказва се, че жените периодично не получават своята доза орални ласки. И всичко това, защото мъжете им ги отказват.

В изследването участват 899 канадски момчета и момичета от местните университети. Според Макем, студентите са идеален обект за изследване, защото често правят секс и са готови на всичко за малко пари.

Ето и резултатите:

60% от запитаните девойки редовно ощастливяват партньора си с орални ласки, а от запитаните мъже само 52% връщат услугата.

Анкетата обаче издава и друга по-интересна тенденция. От запитаните жени само 28% признават, че им харесва да правят орална любов, а останалите го правят само заради удоволствието на партньора си. В същото време пълният брой от мъжете, които признават, че се грижат за партньорките си орално, споделят, че това им харесва.

Получава се така, че според канадското изследване, болшинството от жените проявяват орална активност, но това не им харесва особено. Докато пълният брой от мъжете, които са склонни да го правят, казват, че това им доставя удоволствие. Съдба.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ