Мъже разказват за най-обсебващите жени, които са срещали

11.05.2017, 18:00

Не искате да припарвате до такива!

   
 
Мъже разказват за най-обсебващите жени, които са срещали

Понякога се случва да срещнем жена, която има прекалено изкривени разбирания за отношенията между двама души и ни се лепва още на първия ден, в който сме се срещнали. На следващия вече урежда сватбата ни и е поканила цялата си рода.

Тези жени са меко казано плашещи и не ни се иска да ги срещаме никога. Но за съжаление тези господа са научили по трудния начин, че трябва много да внимават с кого си имат работа.

"Получих съобщение със закана за самоубийство, което гласеше: "Толкова много те обичам, че ще умра, ако съм без теб!”. С момичето се виждахме от 3 дена!"

"Тя написа поема, в която описваше как иска да прави тройка с мен и брат ми. Дори го представи на специален литературен рецитал пред цялата гимназия."

"Изпращаме ми снимки на самия мен в дома ми, направени от паркираната ѝ отвън кола… От непознат номер…"

1909657

"В гимназията едно момиче много ме харесваше, но аз нямах никакъв интерес към нея. Една вечер тя разбила вратата на дома ми, влязла вътре и облепила стените със снимки на мен, заедно с нея, направени на фотошоп. Тя си мислеше, че постъпката е много мила, но след този момент искрено я намразих и дори се оплакахме в полицията.”

"Тя ме покани у тях, за да спя с нея. След като отказах започна да ми обяснява подробно какво иска да направи с мен. След поредния неуспешен опит тя се закани, че ще направи свирка на първото момче, което срещне, ако не се съглася да отида у тях. След като си тръгнах от партито получих SMS от непознат номер, което съдържаше цялото ми име, пълния ми адрес и цветът на колата, която карам. Последва още едно съобщение, което гласеше: "Ще се видим скоро!”.”

1909659

"Едно момиче в бара си завря пръстите в носа ми и ме попита дали харесвам ароматът ѝ.”

"Тя ядеше пържени картофи, докато постоянно ме гледаше и се опитваше да гледа секси. Облизваше и лапаше всяко картофче и ми хвърляше погледи в продължение на половин час.”

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ