Многото тайни на жените

19.10.2011, 11:15

   
 
Многото тайни на жените

Признайте си, че всеки от нас го тресат съмнения за това какво съпругата или приятелката му крие и не му казва. Задавате си въпроси какво прави, докато не сте заедно, с колко мъже е била преди вас, какво прикрива, когато правите секс, симулира ли оргазъм и т.н. Безброй са въпросите и колебанията, но и лъжите на жените не са по-малко. Някои от най-често срещаните неща, за които мадамите си мълчат или скрито ни послъгват се:

Спала е с повече мъже, отколкото предполагате

Доказано е, че една на всеки три жени лъже за бройката.

Какво да направите: Не повдигайте темата. Жените са много ревниви по отношение на миналото си. И дори да я питате, едва ли ще ви каже нещо повече. Най-много да ви излъже отново.

Ако за вас все пак е толкова важно да знаете, започнете да ѝ разказвате за ваши стари истории и я насърчете да направи същото.

Изневерила ви е

Ако забележите някакви признаци: промяна в графика ѝ, по-малко внимание за вас от нейна страна, по-малка заинтересованост и други, има вероятност да ви изневерява.

Може да ви е изневерила, защото сексът с вас вече не я задоволява или да не е влюбена вече във вас, новият ѝ колега да се е оказал неустоим, отегчена е, искала е да се почувства отново желана – причините могат да бъдат най-различни. Мъжът може да е неин приятел, ваш приятел, бившият ѝ, някой нов мъж в живота ѝ и т.н.

Какво да направите: Първо имайте предвид, че само защото е станала по-дистанцирана, не значи, че със сигурност ви изневерява. Затова не тръгвайте с обвиненията. По-добре ѝ кажете, че ви притеснява фактът, че си общувате много по-рядко и ѝ кажете какво ви липсва. Може би и тя ще направи същото и ще ви сподели какво я мъчи.

Симулира оргазъм

Малко от жените симулират всеки път, но има и такъв процент. Съмненията ви започват да се появяват, когато сексът между вас се случва все по-рядко.

Какво да направите: Имайте предвид, че ако за мъжете оргазмът е краят и всичко в секса, то при жените не е така. Ако мислите, че нещо не е наред в това отношение, питайте я. Говорете открито, поинтересувайте се какво иска тя.

Поддържа връзка с бившия си

Много жени го правят. Мислят си, че могат да си останат приятели с бившите. Ние не сме OK с това, ясно?! Не че те ни питат понякога. Дразнещото е, че тя може да коментира с бившия си проблеми, които не се осмелява да коментира с вас. Ако имате такива съмнения, огледайте се за един от възможните знаци: влизате вечер в стаята, а тя веднага започва да затваря skype, facebook и т.н.

Какво да направите: Не я следете. Това е доста откачено и ще я накара да се крие още повече. Можете да провокирате разговор на темата като споделите какво правите, когато вашата бивша приятелка се опита да се свърже с вас. Така ще ѝ покажете, че няма какво да криете. Може по този начин и тя да се отпусне пред вас.

Има сексуални желания към други мъже

Често жените си представят, че са с друг мъж по време на секс. Това не е повод за притеснение. Съвсем нормално е, както сме казвали вече, да фантазирате за други хора, докато правите секс. По този начин се добавя еротика към действието, без това да означава, че имате чувства към човека, за когото фантазирате.

Какво да направите: Нищо особено. Просто се старайте повече да привлечете вниманието ѝ и я накарайте да се чувства добре в тялото си.

Тя се самозадоволява

При различните жени е различно. Според изследване по въпроса, 25% от жените мастурбират по няколко пъти в седмицата, други 25% - по няколко пъти в месеца, а 30% от тях гледат порно без приятеля/съпруга си поне веднъж в месеца. Повод за притеснение просто нямате по тази точка. По принцип, колкото по-често жените правят секс, толкова по-често мастурбират. Ако тя прави повече и/или по-добър секс (надявайте се да е с вас), тя има и по-голямо желание да мастурбира.

Какво да направите: Предложете ѝ да гледате порно заедно или да отидете заедно до някой сексшоп и да си купите играчки. 

Не я възбуждате

Можете да го разберете, когато тя стане по-безразлична по време на секса с вас. Причините могат да са най-различни: от това тя да не се чувства физически привлечена от вас, до това да сте егоист в леглото.

Какво да направите: Ако направите равносметка на това, което се е променило от първите ви дни, седмици, месеци заедно, може би ще установите каква е истинската причина. Къде е промяната, но не към добро. Вече не тренирате, пиете повече и ядете като обезумял, не си говорите, пропускате любовната игра. Ако искате да промените нейното отношение, ще трябва да промените и вашето, но към по-добро.

Тя иска вие да изкарвате повече пари

Имате повод за притеснение, когато: взимате мизерна заплата и не правите нищо по въпроса. Изобщо нямаме предвид, че тя е златотърсачка. Но е доказано, че паричните проблеми рано или късно се превръщат в сексуални проблеми.

Какво да направите: Покажете ѝ, че парите, които имате, може и да не са много, но могат да бъдат похарчени по чудесен начин. Заведете я на някои от местата, на които иска да отиде. Не е казано, че трябва да хванете първия самолет до Маями, но екскурзия за уикенда до някой град в страната, където не сте били, ще е много добро решение.

Източник: Men's Health 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ